RX 7800 XT ve Ryzen 7 7800x3D sistemde FPS düşmesi sorunu nasıl giderilir?

Aynen kapatmak daha yararlı oluyor. Kapatılmadığı sürece dahili ekran kartı halen aktif halde gösteriyor bende. Ayrıca 8000 Hz bir fareye sahip olduğum için 8000 Hz ayarı açık olduğunda da Valorant gibi oyunlarda yüzde 1 ve binde 1 FPS değerim düştükçe düşüyor. 2000 Hz ayarladığımda sorun yaşamıyorum. Sizde de böyle bir mouse varsa bu şekilde ayarlamanızı öneririm.

Dahili ekran kartını kapattım bahsettiğim donmalar şu anlık geçti bir de diğer oyunlarda test edeyim. Benim fare de 8000 hz ama ben 1000 kullanıyorum alıştığım için

1747421132074.png

Dahili ekran kartını kapattım bahsettiğim donmalar şu anlık geçti bir de diğer oyunlarda test edeyim. Benim fare de 8000 hz ama ben 1000 kullanıyorum alıştığım için

Eki Görüntüle 2492160
Sorun devam ediyor mu acaba bende de 7800x3d ve 7700xt var, her şey güncel. Biosdan dahili ekran kartını nasıl kapatacağız. Bu şekilde sorun çözüldü mü ?

Sorun devam ediyor mu acaba bende de 7800x3D ve 7700XT var, her şey güncel. BIOS'tan dahili ekran kartını nasıl kapatacağız. Bu şekilde sorun çözüldü mü?

Sorun devam ediyor ne yaptıysam çözemedim eski bilgisayarımda da aynı yeni bilgisayarımda da sürekli FPS drop yaşıyorum

AMD Adrenalin ayarlarını sıfırla ve özel renkleri vs hiç bişey kullanma sadece gecikme önleyiciyi aç yani anti lagı, bende droplar olmuyor artık fakat çok akıcılık göremiyorum yani, bu gibi sistemler yağ gibi kaymayacak da hangi sistem kayacak bilmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı