RX 7800 XT ve Ryzen 7 7800x3D sistemde FPS düşmesi sorunu nasıl giderilir?

Dahili ekran kartını kapattım bahsettiğim donmalar şu anlık geçti bir de diğer oyunlarda test edeyim. Benim fare de 8000 hz ama ben 1000 kullanıyorum alıştığım için

Dahili ekran kartını kapattım bahsettiğim donmalar şu anlık geçti bir de diğer oyunlarda test edeyim. Benim fare de 8000 hz ama ben 1000 kullanıyorum alıştığım için

Eki Görüntüle 2492160
Sorun devam ediyor mu acaba bende de 7800x3d ve 7700xt var, her şey güncel. Biosdan dahili ekran kartını nasıl kapatacağız. Bu şekilde sorun çözüldü mü ?

Sorun devam ediyor mu acaba bende de 7800x3D ve 7700XT var, her şey güncel. BIOS'tan dahili ekran kartını nasıl kapatacağız. Bu şekilde sorun çözüldü mü?

Sorun devam ediyor ne yaptıysam çözemedim eski bilgisayarımda da aynı yeni bilgisayarımda da sürekli FPS drop yaşıyorum

AMD Adrenalin ayarlarını sıfırla ve özel renkleri vs hiç bişey kullanma sadece gecikme önleyiciyi aç yani anti lagı, bende droplar olmuyor artık fakat çok akıcılık göremiyorum yani, bu gibi sistemler yağ gibi kaymayacak da hangi sistem kayacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…