RX 7800 XT'den RTX 4070'e geçilir mi?

Beyler biriniz DLSS quality açabilir demiş (RX knk bu), biri başlıkta RX 7800 XT yazmasına rağmen 7900 XT demiş, performans artışı istemediğimi dolaylı yoldan belirtmeme rağmen FSR 3'ü tavsiye etmiş. Bir testlere bakmanızı tavsiye ederim görüntü ne derecede bozuluyor.

Biriniz DLSS quality açabilir demiş (RX kanka bu), biri başlıkta RX 7800 XT yazmasına rağmen 7900 XT demiş, performans artışı istemediğimi dolaylı yoldan belirtmeme rağmen FSR 3'ü tavsiye etmiş. Bir testlere bakmanızı tavsiye ederim görüntü ne derecede bozuluyor.

7900XT sahibiyim dediğin için böyle dedik. 7800XT'den geçilmez tekrar bastıra bastıra söylüyorum. Ben FSR 3'ü kullanıyorum çoğu oyunda modlar ile olmasına rağmen son versiyonları çok iyi çalışıyor. Hatta native şekilde fg açıp en ufak görüntü bozulmadan devam ediyorum. DLSS quality muhabbetini 4070 için yaptı arkadaşlar.

7900XT sahibiyim dediğin için böyle dedik. 7800XT'den geçilmez tekrar bastıra bastıra söylüyorum. Ben FSR 3'ü kullanıyorum çoğu oyunda modlar ile olmasına rağmen son versiyonları çok iyi çalışıyor. Hatta native şekilde fg açıp en ufak görüntü bozulmadan devam ediyorum. DLSS quality muhabbetini 4070 için yaptı arkadaşlar.

Yeni seri kartlarda NVIDIA 4000 serisine postayı koyarsa DLSS konusunda göreceğim ben o 4000 fanatiklerini. Getirirse de sevinirim orası ayrı.

Performans olarak her şeyi biliyorum hocam. Görüntü konusunda FSR 3 gözle görülür net bir şekilde görüntü bozuyor. Şu anda amacım performans artışı değil grafik artışı.
FSR kapa o zaman düz kullan, bende 6900 xt var, ben bile sayılı oyunlarda açıyolum.
Bu ne saçmalık

Beyler biriniz DLSS quality açabilir demiş (RX knk bu), biri başlıkta RX 7800 XT yazmasına rağmen 7900 XT demiş, performans artışı istemediğimi dolaylı yoldan belirtmeme rağmen FSR 3'ü tavsiye etmiş. Bir testlere bakmanızı tavsiye ederim görüntü ne derecede bozuluyor.
Hocam siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz diye düşünüyorum. siz kendiniz NVIDIA'nın şu kartına geçilir mi diye sordunuz bende performans'ı gösterdim öncelikle. zira ilk perforrmans önemli bu konularda. (değer mi değmez mi) sonra minimum 4080 tercih edin dedim. 7900XT kartının teknolojisinden memnun değilseniz geçin NVIDIA'ya. 7900XT gibi bir karttan 4070'e geçmek absürt olur. o yüzden minimum 4080'i tercih edin. umarım anlatabilmişimdir.

Ayriyeten arkadaşların dediği gibi, böylesine high end bir kartta neden fsr açma gereği duyasınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı