RX 7800XT için işlemci önerisi

Xallious

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi almayı düşünüyorum. İşlemcilerde kararsızım. Sisteme sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum ve işlemcilerden düşündüğüm Ryzen 7 9800x3D. Sizin önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır ve genel olarak sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eğer sistemi tek bir yerden almak şart değil ise toplama bir sistem senin için daha iyi olur, şahsen RX 9070 varken RX 7800 XT almak pek mantıklı olmaz, işlemci olarak 9700x tercihi daha fiyat/performans olur.

Eğer sistemi tek bir yerden almak şart değil ise toplama bir sistem senin için daha iyi olur, şahsen RX 9070 varken RX 7800 XT almak pek mantıklı olmaz, işlemci olarak 9700x tercihi daha fiyat/performans olur.
toplamak için bi tık geç kalmış olabilirim emin değilim 9070li sistemler felan cok pahalı kacıyo bir de ekran kartı çok güçlü işlemci de iyi olmalı onun için ama emin değilim

7800x3d modeline de bakabilirsin. GPU'yu da yükseltebilirsin artan parayla. 9800x3d bütçe varsa tercih edebilirsin.

7700x modeli de 7800 XT ile kullanılabilir.
uzun iradeli almak istediğimden işlemciyi iyi istedim ama evet önerdiğiniz işlemcileri de kontrol ettim

toplamak için bi tık geç kalmış olabilirim emin değilim 9070li sistemler felan cok pahalı kacıyo bir de ekran kartı çok güçlü işlemci de iyi olmalı onun için ama emin değilim

uzun iradeli almak istediğimden işlemciyi iyi istedim ama evet önerdiğiniz işlemcileri de kontrol ettim
Bu fiyata 5070 sistem toplanır.7800XT için fazla pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı