RX 7800XT ile OBS yayınında bitrate yükselmiyor

onedeliy

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım AMD Radeon RX 7800XT 16 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 7 7800XD3 işlemcili bilgisayarımda OBS üzerinden yayın açtığımda bitreit 1000'in üzerine çıkmıyor. İnternetim buna elverişli ne yaptıysam olmadı daha önce RTX 3050 Ti Monster laptopla çok net 6000BIT kaliteli yayın yaparken şu an bunu yapamıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Not: Her yolu denedim, sıkıntı olarak Windows 11 Pro 24H2'yi kullanıyorum, bu sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım AMD Radeon RX 7800XT 16 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 7 7800XD3 işlemcili bilgisayarımda OBS üzerinden yayın açtığımda bitreit 1000'in üzerine çıkmıyor. İnternetim buna elverişli ne yaptıysam olmadı daha önce RTX 3050 Ti Monster laptopla çok net 6000BIT kaliteli yayın yaparken şu an bunu yapamıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Not: Her yolu denedim, sıkıntı olarak Windows 11 Pro 24H2'yi kullanıyorum, bu sorun olabilir mi?

Hocam merhaba konuyla alakalı değil ama bende aynı ekran kartı modelini kullanıyorum 1080p monitörüm var ve 1440p üzeri Google'da YouTube'dan video izlerken eğer tam ekrana almazsam video ufak ufak takılarak oynatılıyor sende böyle bir durum var mı? Özellikle 4K videolarda daha çok belli oluyor bu durum tam ekrana almayınca oluyor sadece.

OBS için konuna gelirsek de bende ayın yapıyorum OBS ayarlarından bitrate düzenledin mi?

Hocam merhaba konuyla alakalı değil ama bende aynı ekran kartı modelini kullanıyorum 1080p monitörüm var ve 1440p üzeri Google'da YouTube'dan video izlerken eğer tam ekrana almazsam video ufak ufak takılarak oynatılıyor sende böyle bir durum var mı? Özellikle 4K videolarda daha çok belli oluyor bu durum tam ekrana almayınca oluyor sadece.

OBS için konuna gelirsek de bende ayın yapıyorum OBS ayarlarından bitrate düzenledin mi?
Böyle bir durum ile karşılaşmadım , aksam dikkatlice bakacağım tekrar ama hiç fark etmedim böyle sorunu olanları duymuştum yeni güncellemelerde olmuş galiba. Ve evet düzenledim 6000 bit yaptım ama sonuç aynı hiç bir şekilde düzelmiyor anlamsız ekran kartından aşırı memnunum oyun açısından ama tek sorun bu oldu şimdilik.

Böyle bir durum ile karşılaşmadım, aksam dikkatlice bakacağım tekrar ama hiç fark etmedim böyle sorunu olanları duymuştum yeni güncellemelerde olmuş galiba. Ve evet düzenledim 6000 bit yaptım ama sonuç aynı hiçbir şekilde düzelmiyor anlamsız ekran kartından aşırı memnunum oyun açısından ama tek sorun bu oldu şimdilik.

OBS ayarlarını atar mısın bir bakalım.

Birde upload hızını atarsan sevinirim

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    56,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    48,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    13,5 KB · Görüntüleme: 16
Hocam aynı ekran kartı var bende geçen gün aldım bir deneyeyim Windows 11 de istersen bende aynı durum olmazsa bir çözümü olmalı buna bakarız.

Hocam aynı ekran kartı var bende geçen gün aldım bir deneyeyim Windows 11 de istersen bende aynı durum olmazsa bir çözümü olmalı buna bakarız.
Valla şimdi geçiyorum windows10 a şimdi dikkatlice senin sorun ile ilgili baktım da bende bir problem yok. 1080p 1440p falan sıkıntısız küçük büyük

Technopat Haberler

Geri
Yukarı