RX 7800XT sistem LoL'de 150 FPS veriyor

Gonejko

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tohhhhhatt
Daha fazla  
12400F + RX7800 XT sistemim mevcut sistemde darboğaz olacağını biliyordum fakat LoL de 150 160 FPS alıyorum. Bu kadar düşük olması normal mi? Sistemde eksik olan bir durum var ben mi göremiyorum? PUBG'de ise 160 170 bu değerler normal mi arkadaşlar?

12400F + RX7800 XT sistemim mevcut sistemde darboğaz olacağını biliyordum fakat LoL de 150 160 FPS alıyorum. Bu kadar düşük olması normal mi? Sistemde eksik olan bir durum var ben mi göremiyorum? PUBG'de ise 160 170 bu değerler normal mi arkadaşlar?

LoL'ün uzun süredir optimizasyon sıkıntıları var.

LoL'ün uzun süredir optimizasyon sıkıntıları var.
evet fakat burda başka bir sorun var gibi amd nin sürücü programında oyun 320 fps gösteriyor

Ben şimdiye kadar hiç LoL'de yüksek FPS alabileni görmedim, PC ne kadar iyi olursa olsun hep bu FPS'lerde kalıyor oyun.

AMD Software indirmeniz gerekiyor, RX 7800 XT driver indir yazarsanız çıkar.

Bu yazılım var fakat yanlış olan sürüm mü yüklenmiş acaba ya.

Evet fakat burada başka bir sorun var gibi AMD'nin sürücü programında oyun 320 FPS gösteriyor

Bu yazılım var fakat yanlış olan sürüm mü yüklenmiş acaba ya.

Uygulamaya girdiğinizde ana ekranda sağ üstte güncelleştirmeleri yönet yazısına tıklayarak öğrenebilirsiniz.

1753194868855.png

Burada problem yok güncel olmayan bir driver yok galiba öneriniz var mı PC'yi kontrol ettirebileceğim bir yer kurumsal PC tamiri adına.

Burada problem yok güncel olmayan bir driver yok galiba öneriniz var mı PC'yi kontrol ettirebileceğim bir yer kurumsal PC tamiri adına.

Riot'a ticket atıp sorununuzu iletebilirsiniz. Tek sorun LoL'de mi oluyor yoksa diğer oyunlarda da düşük FPS alıyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı