RX 7800XT sistem sürekli mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

SriuS

Picopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1ZBpKAALiQPMcqzZqmEguTwDRAATYvzb3?usp=sharing
RAM
Crucial Pro 32GB Kit (2X16GB) Ddr5 5600 CP2K16G56C46U5 CL46
SSD veya HDD modeli
Adata Legend 750 500GB (windows)- kioxia 500gbsata
Ekran kartı
7800XT
Anakart
Asrock B760M PG Lightning
İşlemci
13600KF
Yaklaşık 1 haftadır sürekli mavi ekranlar alıyorum. bir kısmını çözdüm, artık daha az alıyorum ancak hala devam ediyor. Son 3 minidump dosyasını paylaştım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bitirme projemi yapamıyorum. Böyle devam ederse mezun olamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediklerinizi yaptım bir süre bu şekilde kullanacağım düzelirse bilgi veririm

Dediklerinizi yaptım bir süre bu şekilde kullanacağım düzelirse bilgi veririm.

Drive'a minidump2 diye bir dosya daha paylaştım onları yaptıktan sonra bu hatalarla karşılaştım. Tekrar bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Dediklerinizi yaptım bir süre bu şekilde kullanacağım düzelirse bilgi veririm.

Drive'a minidump2 diye bir dosya daha paylaştım onları yaptıktan sonra bu hatalarla karşılaştım. Tekrar bakabilir misiniz?

Sistemde harici depolama olarak HDD mevcut mu? SSD'ye hız testi yapmanızı istiyorum CrystalDiskMark ile. Ek olarak DDU ile sürücünüzü kaldırıp bir önceki sürüme dönün.

Sistemde harici depolama olarak HDD mevcut mu? SSD'ye hız testi yapmanızı istiyorum CrystalDiskMark ile. Ek olarak DDU ile sürücünüzü kaldırıp bir önceki sürüme dönün.

Evet Kioxia 500GB SATA SSD var ek depolama olarak. Ayrıca hangi driverları önceki sürüme çekeceğim zaten hepsi en güncelleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…