Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.602 1 Ocak 2024 #1 RAM 2x8 Ekran kartı RX 7800 XT Anakart B550 İşlemci İşlemci Ryzen 5 5600 Merhaba, bu sorun sadece LoL'de başıma geliyor. Ekran donuyor, ne Alt Tab atabiliyorum ne görev yöneticini açabiliyorum. Donduğu andaki karede kalıyor ekran ve ancak reset atabiliyorum, başka hiçbir şey yapamıyorum.
Merhaba, bu sorun sadece LoL'de başıma geliyor. Ekran donuyor, ne Alt Tab atabiliyorum ne görev yöneticini açabiliyorum. Donduğu andaki karede kalıyor ekran ve ancak reset atabiliyorum, başka hiçbir şey yapamıyorum.
1 10ur74 Centipat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 Tahmin olarak soyleyecegim HDD kullanıyorsan sıkıntı onda olabilir ya da işlemcinin termal macunu bitmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Tahmin olarak soyleyecegim HDD kullanıyorsan sıkıntı onda olabilir ya da işlemcinin termal macunu bitmiş olabilir.
KS KS Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.602 1 Ocak 2024 #3 10ur74 dedi: Tahmin olarak soyleyecegim HDD kullanıyorsan sıkıntı onda olabilir ya da işlemcinin termal macunu bitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemde HDD yok ve termal macun süreli 1 yıl olmadı. Sıcaklık maksimum 55 derece. Bitmiş olamaz. Sorun devam ediyor Son düzenleme: 5 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
10ur74 dedi: Tahmin olarak soyleyecegim HDD kullanıyorsan sıkıntı onda olabilir ya da işlemcinin termal macunu bitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemde HDD yok ve termal macun süreli 1 yıl olmadı. Sıcaklık maksimum 55 derece. Bitmiş olamaz. Sorun devam ediyor