RX 7800XT sistemdeki parçalar uyumlu mu?

Bütçe
65.000 TL

V8P

Zeptopat
Daha fazla  
PowerColor Red Devil RX 7800 XT.
MSI Pro B650-S Wi-Fi
AMD Ryzen 5 7600.
MSI MAG A750bn 750W 80 Plus.
Team T-Force Z540 1TB 11700/9500MB/s NVMe PCI-e GEN5x4 M.2 SSD.
MSI MAG Forge M320r airflow 3x120mm Auto RGB fan USB 3.2 ATX mid-Tower
PNY XLR8 Gaming mako Epic-X RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL40 DDR5.

Arkadaşlar kasa ve diğer parçalar uyumlu mu? Herhangi bir sorun var mı?

Teknik olarak tüm parçalar uyumlu. Marka olarak Team T-Force, PNY ve güç kaynağı olarak da MSI markalarına pek güvenmem şahsen.
Teşekkürler ilginiz ve alakanız için ama hangi markaları tercih etmem gerektiğini söyleyebilirsiniz? Bende en doğru şekilde sistemimi toplamak isterim :)

Teşekkürler ilginiz ve alakanız için ama hangi markaları tercih etmem gerektiğini söyleyebilirsiniz? Bende en doğru şekilde sistemimi toplamak isterim :)
Şimdi Team T-Force markasını hiç bilmiyorum. İyi olabilir ama ben tercihimi Samsung, Kingston, WD gibi markalardan yana kullanırım.

RAM olarak Corsair ve Kingston dışında bir marka bakmam.

Psu olarak ise Corsair, FSP veya Seasonic'in üst segment modellerini tercih ederim. Özellikle güç kaynağı bir kere alınacak şey olduğu için bu markalardan şaşmam.

Şimdi Team T-Force markasını hiç bilmiyorum. İyi olabilir ama ben tercihimi Samsung, Kingston, WD gibi markalardan yana kullanırım.

RAM olarak Corsair ve Kingston dışında bir marka bakmam.

Psu olarak ise Corsair, FSP veya Seasonic'in üst segment modellerini tercih ederim. Özellikle güç kaynağı bir kere alınacak şey olduğu için bu markalardan şaşmam.
Pekala düşünce ve alakanız için minnettarım söylediklerinizi değerlendireceğim güzel insan :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı