RX 7800XT sisteme 500W güç kaynağı yeter mi?

O ekran kartı için 700W aşağısını önermem PSU için bütçe nedir? Bir de hangi çözünürlükte oyun oynayacaksın.

Şu an için 1080p bir ay sonra 2K monitör alacaktım fakat şu an güç kaynağı yetersiz olduğu için o gerekli. 1080p de sorun çıkar mı?
500W ile bir ay idare etmez mi?

Şu an için 1080p bir ay sonra 2K monitör alacaktım fakat şu an güç kaynağı yetersiz olduğu için o gerekli. 1080p de sorun çıkar mı?
500W ile bir ay idare etmez mi?

500W ile RX 7800 XT kullanma sorun yaşarsın. Ayrıca bütçe sorunu yaşıyorsan 1080p de devam etmelisin 2K lüks işine giriyor. Bütçen olduğunda 2K geçersin. Şu an kullandığın ekran kartı nedir?

500W ile RX 7800 XT kullanma sorun yaşarsın. Ayrıca bütçe sorunu yaşıyorsan 1080p de devam etmelisin 2K lüks işine giriyor. Bütçen olduğunda 2K geçersin. Şu an kullandığın ekran kartı nedir?

Hocam 1080p de darboğaz olacağından işlemci yerine 2K monitör daha mantıklı geldi. Ama mecburen şu an için PSU almam gerekli. PSU'nun parası da anca ayın 1'inde olur ondan dolayı o zamana kadar bununla idare etmezmi diye sorayım dedim. İnternetteki testlerde sadece PC yeniden başlıyor yüke girince ondan dolayı sıkıntı olmaz diye düşündüm.
(Ekran kartını çabuk almak istediğimden PSU'yu bekleyemiyorum😅)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı