RX 7800XT sürekli "Driver Timeout" hatası veriyor

Ensarİsmailll

Femtopat
Daha fazla  
RX 7800 XT aldım yaklaşık 1 buçuk ay önce. Aldığımdan beri sürekli driver timeout hatası alıyorum. Alırken özellikle araştırdım ama herkes artık hiçbir sorun yok diyordu. Valorant, Fortnite gibi oyunlar oynayamıyorum. Yazın arkadaşlarımla güle eğlene geçirmem gereken vakitleri bu sorunun çözümüne harcadım ve hiçbir çözüme varamadım. Bu yalnızca benim kartımda olan bir şey ise aldığım kurumu arayıp söylemeli miyim, ne yapmalıyım? Anakartım Gigabyte Eagle AX B650, işlemcim 5 7500F. (ekran kartımda Gigabyte)

Umarım söylediğiniz olur. Artık bunlarla uğraşmak istemiyorum ancak. Tebilondan aldım ve en güncel driverlerın hazır yüklenmiş olduğu söylenmişti. Windows'u da yüklemişlerdi
Tek Tek Sürece Yüklemekle Uğraşmazlar Her Sürücü Yüklenmesi Uzun Sürüyor Pazarlama Cambazlığı

çünkü Kart İlk Çıktığında 2023 Sürücüsü İle Geliyor Normal Olarak AMD Sürücülerini Düzelteli Çok Oldu 25.8.1 Stabil Ve Güzel
Ve Driver Timeout Neden oluyor. sebebi nedir.

Tek Tek Sürece Yüklemekle Uğraşmazlar Her sürücü Yüklenmesi Uzun Sürüyor Pazarlama Cambazlığı

Gerçekten bilgisayar elime geldiğinde Adrenalin Edition yüklüydü. Ha diyorsunuz ki o 2023 sürücüsüydü.

Ve Driver Timeout Neden oluyor. sebebi nedir.

Gerçekten bilgisayar elime geldiğinde Adrenalin Edition yüklüydü. Ha diyorsunuz ki o 2023 sürücüsüydü.
Zamam Aşımı Demek Tarihi Geçmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı