Ekran kartını söküp kontrol eder misin fan soketi yerinde duruyor mu?hiçbir tepki yok
hiçbir tepki yok. fanları elimle çeviriyorum çok rahat dönüyor bi takılma yok.ama ayarı naparsam yapayım fanlar dönmüyor
Ekran kartını söküp kontrol eder misin fan soketi yerinde duruyor mu?hiçbir tepki yok
hiçbir tepki yok. fanları elimle çeviriyorum çok rahat dönüyor bi takılma yok.ama ayarı naparsam yapayım fanlar dönmüyor
onlarıda kontrol ettim.emin olmak için fan soketini söküp birdaha taktım.konuyu açtığımda eski ekran kartım takılıydı siz yazınca yine 7900 taktımEkran kartını söküp kontrol eder misin fan soketi yerinde duruyor mu?
Onları da kontrol ettim. Emin olmak için fan soketini söküp bir daha taktım. Konuyu açtığımda eski ekran kartım takılıydı siz yazınca yine 7900 taktım
ozaman pazartesiyi bekliyecez ne güzelde hayallerim vardı oyunu oynuyacaktık hafta sonuSenin yapacağın başka bir şey kalmadı hocam. Doğru garanti.
resimlerden biri stres testinden zaten 7-8 kere denedimHocam merhaba,
Aynı zamanda aynı ekran kartını almışız.
Son bir test yapmanı isteyeceğim, ben bu şekilde çalışıp çalışmadığından emin oldum.
Ctrl+Shift+O yapıp, Adrenalin softwareden Performance-Tuning kısmına gidip stress test yapabilir misin? 60 saniyede fanların dönecek mi bir bakar mısın?
resimlerden biri stres testinden zaten 7-8 kere denedim
denedim ama değişen birşey olmadı yalnız orada 2 ayrı kablo demişler benim psu 650 watt ve tek kabloyu 2 ye bölmüşler onla ilgili olabilirmi. bi yandanda 6 gün hiç sorunsuz çalıştı ve cpu oc luyduBuradaki solved solutionda ctrl + shift + o ile denemiş ve ilginç bir şekilde çalışmaya başlamış, o yüzden söyledim.Re: 7900 XT Fans won't spin
Yeah, I'm using two separate cables, not a daisy chain. My PSU is 750 watts, it's a Corsair rm750xcommunity.amd.com
denedim ama değişen birşey olmadı yalnız orada 2 ayrı kablo demişler benim psu 650 watt ve tek kabloyu 2 ye bölmüşler onla ilgili olabilirmi. bi yandanda 6 gün hiç sorunsuz çalıştı ve cpu oc luydu
ekran kartının sessiz fan özelliğini çalıştıran bir çip varmış teknik servisten onun yanmış olabilieceğini söylediler yarın servise yolluyacağım kartı bakayım sonuç ne olucakTek kablonun ikiye bölündüğü 750W senaryosu var bende ve çalışıyor. Geçici olarak test edebileceğin bir psu varsa test et derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.