RX 7900 GRE fanları çalışmıyor

hiçbir tepki yok

hiçbir tepki yok. fanları elimle çeviriyorum çok rahat dönüyor bi takılma yok.ama ayarı naparsam yapayım fanlar dönmüyor
Ekran kartını söküp kontrol eder misin fan soketi yerinde duruyor mu?

Ekran kartını söküp kontrol eder misin fan soketi yerinde duruyor mu?
onlarıda kontrol ettim.emin olmak için fan soketini söküp birdaha taktım.konuyu açtığımda eski ekran kartım takılıydı siz yazınca yine 7900 taktım

Onları da kontrol ettim. Emin olmak için fan soketini söküp bir daha taktım. Konuyu açtığımda eski ekran kartım takılıydı siz yazınca yine 7900 taktım

Senin yapacağın başka bir şey kalmadı hocam. Doğru garanti.

Hocam merhaba,
Aynı zamanda aynı ekran kartını almışız.
Son bir test yapmanı isteyeceğim, ben bu şekilde çalışıp çalışmadığından emin oldum.
Ctrl+Shift+O yapıp, Adrenalin softwareden Performance-Tuning kısmına gidip stress test yapabilir misin? 60 saniyede fanların dönecek mi bir bakar mısın?

resimlerden biri stres testinden zaten 7-8 kere denedim

resimlerden biri stres testinden zaten 7-8 kere denedim

Buradaki solved solutionda ctrl + shift + o ile denemiş ve ilginç bir şekilde çalışmaya başlamış, o yüzden söyledim.

denedim ama değişen birşey olmadı yalnız orada 2 ayrı kablo demişler benim psu 650 watt ve tek kabloyu 2 ye bölmüşler onla ilgili olabilirmi. bi yandanda 6 gün hiç sorunsuz çalıştı ve cpu oc luydu

denedim ama değişen birşey olmadı yalnız orada 2 ayrı kablo demişler benim psu 650 watt ve tek kabloyu 2 ye bölmüşler onla ilgili olabilirmi. bi yandanda 6 gün hiç sorunsuz çalıştı ve cpu oc luydu

Tek kablonun ikiye bölündüğü 750W senaryosu var bende ve çalışıyor. Geçici olarak test edebileceğin bir psu varsa test et derim.

Tek kablonun ikiye bölündüğü 750W senaryosu var bende ve çalışıyor. Geçici olarak test edebileceğin bir psu varsa test et derim.
ekran kartının sessiz fan özelliğini çalıştıran bir çip varmış teknik servisten onun yanmış olabilieceğini söylediler yarın servise yolluyacağım kartı bakayım sonuç ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…