Sadece AMD kartlarda değil. Tüm kartlarda olabilir. Sisteme bir zararı yok.Teşekkürler hocam peki AMD kartlarda coil whine diye bir muhabbet varmış sisteme zarar verir mi?
Sadece AMD kartlarda değil. Tüm kartlarda olabilir. Sisteme bir zararı yok.Teşekkürler hocam peki AMD kartlarda coil whine diye bir muhabbet varmış sisteme zarar verir mi?
Teşekkürler hocam peki AMD kartlarda coil whine diye bir muhabbet varmış sisteme zarar verir mi?
DLSS ve RT'yi kenara koyunca geriye ne kalıyor zaten hocam? En önemli iki şeyi çıkartıyorsun. GTX 1080 zamanlarında değiliz artık.DLSS ve ışın izlemeyi bir kenara koyarsak 7900XT çok güzel bir kart.
katılıyorum size.DLSS ve RT'yi kenara koyunca geriye ne kalıyor zaten hocam? En önemli iki şeyi çıkartıyorsun. GTX 1080 zamanlarında değiliz artık.
RT açmıyorum açıkçası. Gözlerimi yoruyor. DLSS de bana kalırsa görüntüyü bozuyor. AMD sisteme bu yüzden geçtim açıkçası.DLSS ve RT'yi kenara koyunca geriye ne kalıyor zaten hocam? En önemli iki şeyi çıkartıyorsun. GTX 1080 zamanlarında değiliz artık.
Hocam aldınız mı ilandaki kartı?Ben alacağım zaman bayağı götürsün istiyorum yani 5-6 yıl o zaman 7900XT alacağım gibi.
Arkadaşlar bir de 7900 XT de bir modelinde ısınma sorunu varmış bunda ısınma sorunu var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.