RX 7900 XT vs RTX 4070 Ti

Bütçe
60k ama monitör ve ekipman dahil

ada polat

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA DLSS 3.5 hazır hale getiriyor diye bir şey var o yüzden RTX 4070 Ti daha mantıklı geliyor bana. Bir de AMD de Sapphire mi daha iyi XFX mi?

NVIDIA DLSS 3.5 hazır hale getiriyor diye bir şey var o yüzden RTX 4070 Ti daha mantıklı geliyor bana. Bir de AMD de Sapphire mi daha iyi XFX mi?

Hocam AMD almanızı öneririm FSR 3.0 gelecek hem de oyun performansı çok iyi ayrıca AMD alacaksanız MSI Gigabyte gibi markalar alın Sapphire markası ekran kartına fazla yükleniyor

7900xt. AMD'de XFX ve Powercolor en kaliteli ikili. Xfx merc, Powercolor Red devil serileri en iyileridir. Hatta bulabilirsen powercolor Red devil serisi al, mühendisleri fevkaladenin fevkidir.

7900XT saf güçte 4070 Ti geride bırakıyor DLSS'dir ray traycingdir falan filanla 4070 Ti biraz daha ön plana çıkıyor senin için çok önemli değilse 7900 XT al geç.

DLSS3 her oyunda yok daha. Onu geçtim rakip FSR3 teknolojisi yolda tabii neler olacak belli değil. Üstelik 8 GB bir VRAM farkı söz konusu. Eğer render alacağım, profesyonel editler yapacağım demiyorsanız NVIDIA almak pek gerekli değil.

7900XT saf güçte 4070 Ti geride bırakıyor DLSS'dir ray traycingdir falan filanla 4070 Ti biraz daha ön plana çıkıyor senin için çok önemli değilse 7900 XT al geç.

AMD tarafının da FSR'ı var hocam. Tabii DLSS'in nispeten gerisinde ama güzel iş görüyor. RT noktasında bir şey diyemem.

DLSS3 her oyunda yok daha. Onu geçtim rakip FSR3 teknolojisi yolda tabii neler olacak belli değil. Üstelik 8 GB bir VRAM farkı söz konusu. Eğer render alacağım, profesyonel editler yapacağım demiyorsanız NVIDIA almak pek gerekli değil.
Hocam 7900 XT ile OBS'te 20, 30 dakikalık video çekip render alınamaz mı? Yoksa alınır da yavaş mı olur 4070 Ti'a göre?

Alınmaz mı dostum, 7900XT 4070 Ti'yi render konusunda bile tokatlar. Saf güç olarak Piyasada bulunan en iyi kartlardan biridir.

Hocam render işinde artık sadece saf güç dahil değil.

Hocam 7900 XT ile OBS'te 20, 30 dakikalık video çekip render alınamaz mı? Yoksa alınır da yavaş mı olur 4070 Ti'a göre?

7900XT ile de çok iyç bir performans elde edersin ama 4070 Ti biraz daha iyi bir sonuç verebilir. Bu da doğal bir durum. NVIDIA kendini yapay zeka gibi konularda yaptığı atılımlarla profesyonel alanda çok iyi bir konuma getirdi.

Hocam bu kişiye göre değişir ama bende RTX kartı var yani ucuza aldığım için 2. el olarak aldığıma pişman değilim ama RT testi yaptım yani o kadar gereksiz ki böyle birisi Ultra ayar dese inanırım çok boş bir teknoloji bence 7900XT alın geçin.

Hocam render işinde artık sadece saf güç dahil değil.

7900XT ile de çok iyç bir performans elde edersin ama 4070 Ti biraz daha iyi bir sonuç verebilir. Bu da doğal bir durum. NVIDIA kendini yapay zeka gibi konularda yaptığı atılımlarla profesyonel alanda çok iyi bir konuma getirdi.
Bak bu doğru, AMD bence hiç bir zaman destek konusunda Nvidia'nin yanına yaklasamiyacak, Nvidia gerçekten insanüstü adımlar attı.

Dostum bide xfx merc serisi, powercolor red devil serisinden seçip al, başka markalara bakmana gerek yok bu ikisi AMD'nin yapı taşıdır aklında bulunsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı