NVIDIA DLSS 3.5 hazır hale getiriyor diye bir şey var o yüzden RTX 4070 Ti daha mantıklı geliyor bana. Bir de AMD de Sapphire mi daha iyi XFX mi?
NVIDIA DLSS 3.5 hazır hale getiriyor diye bir şey var o yüzden RTX 4070 Ti daha mantıklı geliyor bana. Bir de AMD de Sapphire mi daha iyi XFX mi?
7900XT saf güçte 4070 Ti geride bırakıyor DLSS'dir ray traycingdir falan filanla 4070 Ti biraz daha ön plana çıkıyor senin için çok önemli değilse 7900 XT al geç.
Hocam 7900 XT ile OBS'te 20, 30 dakikalık video çekip render alınamaz mı? Yoksa alınır da yavaş mı olur 4070 Ti'a göre?DLSS3 her oyunda yok daha. Onu geçtim rakip FSR3 teknolojisi yolda tabii neler olacak belli değil. Üstelik 8 GB bir VRAM farkı söz konusu. Eğer render alacağım, profesyonel editler yapacağım demiyorsanız NVIDIA almak pek gerekli değil.
Alınmaz mı dostum, 7900xt 4070 ti'yi render konusunda bile tokatlar. Saf güç olarak Piyasada bulunan en iyi kartlardan biridir.Hocam 7900 XT ile OBS'te 20, 30 dakikalık video çekip render alınamaz mı? Yoksa alınır da yavaş mı olur 4070 Ti'a göre?
Alınmaz mı dostum, 7900XT 4070 Ti'yi render konusunda bile tokatlar. Saf güç olarak Piyasada bulunan en iyi kartlardan biridir.
Hocam 7900 XT ile OBS'te 20, 30 dakikalık video çekip render alınamaz mı? Yoksa alınır da yavaş mı olur 4070 Ti'a göre?
Bak bu doğru, AMD bence hiç bir zaman destek konusunda Nvidia'nin yanına yaklasamiyacak, Nvidia gerçekten insanüstü adımlar attı.Hocam render işinde artık sadece saf güç dahil değil.
7900XT ile de çok iyç bir performans elde edersin ama 4070 Ti biraz daha iyi bir sonuç verebilir. Bu da doğal bir durum. NVIDIA kendini yapay zeka gibi konularda yaptığı atılımlarla profesyonel alanda çok iyi bir konuma getirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.