RX 7900 XTX vs RTX 4070 Ti Super

Bütçe
40.000tl

Tatsız bir tecrübe yaşamışsınız fakat şikayetinizin doğrudan AMD kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. 7900 XT kullanıcısı olarak bende bugün NVIDIA daha sıcağım fakat kartları sorunlu ve yetersiz olduğu için değil verilen sözler tutulmadığı, güç tüketimi yüksek olduğu için.

4080 Super alınmayacaksa 7900 XTX daha iyidir, 4070 Ti ve super ile kıyas etmeyiniz.

Kas gücü çok iyi, şu kartın yaklaşamaz falan bunlara 2 ay önce olsa kanardım ve malesef kandım satın aldım.

Yeni almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle önermiyorum. Özellikle Sapphire 7900 XTX önermiyorum belki farklı markaların 7900 XTX iyidir bilemiyorum ama sapphire almayın aldırtmayın.

Kendi kartınızda sorun çıktı diye koskoca bir firmaya laf atamazsınız! Rampage demiyoruz yılların Sapphire'i 2001'den beri üretim yapan bu marka yılda neredeyse 1.8 milyon kart üretiyor hatta RX 7700 XT modelini bizzat ben kullanıyorum, sırf kendi kartınızda sorun çıktı diye koskoca markayı karalayamazsınız!

Kartınız geldi mi hocam ?

Kartınız geldi mi hocam ?
Geldi hocam Sapphire Pulse rx 7900xtx modelini tercih ettim, bir dünya test yaptım %100 yük altında 70 dereceyi geçmedi. Performans olarak zaten hiçbir şey söylenemez harika bir kart, ayrıca Deepcool 1000w PQ1000M model PSU da aldım oda gayet sessiz çalışıyor.

Hayırlı olsun hocam. En iyisini yapmışsınız taş gibi kart.

Hayırlı olsun o kartla takla attıramayacağınız kart oynayamayacağınız oyun yok, harika seçim ancak driver (sürücü) konusunda şöyle bir handikapı var çıktığı gibi güncelleme atmayın şubat güncellemesini Mart'ta Martı nisanda atın biraz aralıklar koyunki sorun yaşamayın bazen ufakta olsa sorunlar olabiliyor yazılım kısmında.

Harika seçim güle güle kullanın tekrardan hayırlı olsun.

Kanka RTX 4080 vs RX 7900 XTX deseydin RTX4080 derdimde RTX4070 Ti ne yanından geçemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…