Abstrack99
Hectopat
Hangi oyunlarda ve hangi ayarlarda, monitör 1080P mi?540hz monitor kullanıyorum, 7900xtx ve 9800x3d 540 altına dusmeden adam akıllı oynayabilir miyim ?
Hangi oyunlarda ve hangi ayarlarda, monitör 1080P mi?540hz monitor kullanıyorum, 7900xtx ve 9800x3d 540 altına dusmeden adam akıllı oynayabilir miyim ?
Neden böyle düşünüyorsunuz?
9800x3D ve 7900XTX sistem kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.
Herhangi bir sorunuz veya yapmamı istediğiniz bir test var ise yazabilirsiniz.
Monitor 2k 540hz, 4:3 genelde 1280x960 çözünürlükte, valorant cs2 low ayarlarda oynuyorumHangi oyunlarda ve hangi ayarlarda, monitör 1080P mi?
Valorant yüklü değil lakin CS2'de size test edip sonuçları paylaşırım.Monitor 2k 540hz, 4:3 genelde 1280x960 çözünürlükte, valorant cs2 low ayarlarda oynuyorum
Fiyat olarak 7900XT kadar ucuz olur mu bilemiyorum 9070XT. 9070XT baz modeller 850W performansı artırılmış 900W modeller PSU desteği istiyor. Bu denli bir güç kaynağına sahip ekran kartının eski seri amiral gemisinden daha düşük performansa sahip olacağını pek düşünemiyorum, bana göre 7900xtx'in kusurları giderilmiş bir versiyonu gibi olacak, daha iyi ışın izleme daha iyi bir kare oluşturma gibi, fiyat olarak ortalama 40-50bin arası bir fiyat ile çıkar tahminim.Hocam ben gecen sizle konusmustum 7900XT alacağım diyerekten, zaten 5 gun sonra 9070XT 9070 tanitilacak, kimi kaynak 7900XT 5080'e veya 5070'e rakip olacagini soyluyor kimisinde 4070 seviyesinde kalacagi soyleniyor ondan almadim lakin kafamda soyle bir soru var FSR olmadan RT acik iken NVIDIA kartlara gore cok dusuk FPS almiyor reviewlerde maksimum 15 FPS falan (2K) buradaki yorumlarda epey RT performansi cok kotu yorumu var ona takiliyorum.
Eger 9070XT ve 9070 istedigim oranlarda olmazsa direk alacağım 7900XT'yi.
Valorant yüklü değil lakin CS2'de size test edip sonuçları paylaşırım.
Fiyat olarak 7900XT kadar ucuz olur mu bilemiyorum 9070XT. 9070XT baz modeller 850W performansı artırılmış 900W modeller PSU desteği istiyor. Bu denli bir güç kaynağına sahip ekran kartının eski seri amiral gemisinden daha düşük performansa sahip olacağını pek düşünemiyorum, bana göre 7900XTX'in kusurları giderilmiş bir versiyonu gibi olacak, daha iyi ışın izleme daha iyi bir kare oluşturma gibi, fiyat olarak ortalama 40-50bin arası bir fiyat ile çıkar tahminim.
Bekleyip göreceğiz, umarım iyi ve uygun bir fiyatlı kart gelir.
RX 9070 XT için belli bir çıkış tarihi var mı ? Benimde kafama çok yatıyor bu ekran kartı.Hocam son guncel iki kaynak var 9000 serisi ile ilgili. İkisi de ayni kaynak.
Türkçeye cevrilen: RX 9070 ve RX 9070 XT için resmi performans verileri sızdırıldı
Orijinal kaynak:
![]()
AMD Radeon RX 9070 series gaming performance leaked: RX 9070XT is 42% faster on average than 7900 GRE at 4K - VideoCardz.com
Here’s how fast is RDNA4 according to AMD Yes, we have official figures. Like we told you earlier this week, AMD was planning a press briefing this week for the media. We were not invited, but we sent our best agents to gather intel, and the mission was a success. Before you look at the […]videocardz.com
RX 9070 XT için belli bir çıkış tarihi var mı? Benim de kafama çok yatıyor bu ekran kartı.
Hocam 28 subat tanitimi olacak deniyor. Mart'in 6 gibi cikar muhtemelen, cunku satici sirketler, İtopya vb sitelerine sayfalarini ekledi bile cicegi burnunda bir anda cikabilir yani. Zaten gelmistir ulkeye AMD satabilirsiniz dedigi anda piyasaya konulacak depolarinda var muhtemelen. Zaman bu kadar yakinken ve NVIDIA bu kadar ofsayt konumundayken AMD bu krizi deli dehset firsata cevirecek karti olmasi gerekenden ucuz yapip daha fazla satmayi hedefleyecek. Bu kadar az bir zaman kalmisken beklememek mantiksiz en fazla 1 haftana 2-3 bin TL bütçe acmana mal olur.
Bu da yeni çıktı sanırım FPS oyunları oynuyorsan şunu al, yok yarış oynuyorsan bunu ama souls oyunları oynuyorsan falanca filancayı al
5080 her anlamda fersah fersah daha üstün bir kart ama fiyatları şu an alınmayacak kadar fahiş seviyede. Ben şu an hiçbir sıfır kartı önermiyorum, en ucuz 7900XTX 41k olmuş o paraları asla etmez. Şahsen illa 7900XTX alacaksam 2.el garantili ürünlere bakarım hatta 33K ya ilanlar var garantili zaten 7900XTX daha üstünü hak eden bir kart da değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.