Gerek yoksa yapma.
Doğru yapılırsa sorun çıkarmaz.
Yavaş yavaş artırarak denerseniz bir şey olmaz.Yanlış yapma korkusu var.
Kartını bozmak için ciddi şekilde çaba sarf etmen lazım ki kartın muhtemelen senden benden daha zeki, izin vermez o kadar uçmana. Yavaş yavaş frekans arttır, devam etmek istersen kartın izin veriyorsa voltajı biraz yükselt. Bu kadar yeter dersen biraz düşürüp gerçek dünya testine sok, FurMark gibi testlerde stabil olan kartlar düşük yüklerde stabil olmayabilir.Yanlış yapma korkusu var.
Kartını bozmak için ciddi şekilde çaba sarf etmen lazım ki kartın muhtemelen senden benden daha zeki, izin vermez o kadar uçmana. Yavaş yavaş frekans arttır, devam etmek istersen kartın izin veriyorsa voltajı biraz yükselt. Bu kadar yeter dersen biraz düşürüp gerçek dünya testine sok, FurMark gibi testlerde stabil olan kartlar düşük yüklerde stabil olmayabilir.
Bilmem sana kalmış. Abartmadan yaparsan, dediğim gibi kartın izin vermez abartmana, kartın ömrünü hissedebileceğin kadar kısaltmaz. Eh, performansa etkisi de işine yarayacak kadar olmaz zaten. Deneyim kazanmak için yapabilirsin.Hiç ellemesem mi acaba sence sistemim FPS artışı olsun diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.