RX 7900GRE sistemi DDR5'e güncellemek için öneri

fiend1111

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 7 9800x3D + MSI B850 Gaming Plus + Patriot 2x32 GB 6000MHz.

Bu şekilde bir sistem güncellemesi düşünüyorum. Halihazırda RX 7900GRE ekran kartım ve Cooler Master 360mm sıvı soğutmam mevcut, güç kaynağımda Corsair RM'e 750W 80+ Gold sertifikalı sizce uyumlu olur mu? Değiştirmemi önereceğiniz bir parça var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CS2 oynuyorum onun dışında AAA oyunlarda oynuyorum monitörüm 4K 160Hz, ikinci bir monitörde düşünüyorum competitive oyunlar için.

Merhaba, CS2 oynuyorum onun dışında AAA oyunlarda oynuyorum monitörüm 4K 160Hz, ikinci bir monitörde düşünüyorum competitive oyunlar için.
1080p'de 30 40 FPS fark eder x3d işlemci, bahsettiğim her iki işlemci de 4K kartınızı beslemek için yeterli. Benim tercihim x3d'ye absürt ücret ödemek yerine ekran kartı upgrade olurdu.

Paranız varsa iyi cpu almak her zaman iyidir, o cpu ile gelecekte istediğiniz neredeyse tüm ekran kartlarına yükseltebilirsiniz. Besleme olarak bunlar zaten ekran kartı için hayli hayli yeter. Benim tercihim ryzen 7 9700x'den yana olurdu, 3d v-cache özellikli arıyorsanız da ryzen 7 7800x3d derdim. Ryzen 7 7800x3d'de neredeyse tüm güncel ekran kartları ile kullanılabilecek güçte.

Paranız varsa iyi cpu almak her zaman iyidir, o cpu ile gelecekte istediğiniz neredeyse tüm ekran kartlarına yükseltebilirsiniz. Besleme olarak bunlar zaten ekran kartı için hayli hayli yeter. Benim tercihim ryzen 7 9700x'den yana olurdu, 3d v-cache özellikli arıyorsanız da ryzen 7 7800x3d derdim. Ryzen 7 7800x3d'de neredeyse tüm güncel ekran kartları ile kullanılabilecek güçte.
Ryzen 7 9700x olarak karar kıldım anakart olarak biraz kararsız kaldım o konuda öneriniz ne olur ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı