Rexsuz Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 2 gün önce sipariş verdim toplama olarak bende B450 Pro Gaming ASUS TUF vardı RX 7900XT Ryzen7 5700X aldım hepsini taktım calisti ama ekran gelmiyor sorun nedir?
2 gün önce sipariş verdim toplama olarak bende B450 Pro Gaming ASUS TUF vardı RX 7900XT Ryzen7 5700X aldım hepsini taktım calisti ama ekran gelmiyor sorun nedir?
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 16 Haziran 2023 #11 Rexsuz dedi: Satım onları eskiden kalan tek anakart bide ssdi bilgisayarciyami götürim ozaman Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götür. Bios güncellemesi şart. Artı 0 Eksi
Rexsuz dedi: Satım onları eskiden kalan tek anakart bide ssdi bilgisayarciyami götürim ozaman Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götür. Bios güncellemesi şart.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 16 Haziran 2023 #12 Rexsuz dedi: Nasıl günceleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda BIOS flashback özelliği görünmüyor, eski bir işlemci ile güncellemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Rexsuz dedi: Nasıl günceleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda BIOS flashback özelliği görünmüyor, eski bir işlemci ile güncellemeniz gerekiyor.
KS KS Rexsuz Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #13 Marix dedi: Anakartınızda BIOS flashback özelliği görünmüyor, eski bir işlemci ile güncellemeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla... Aynen ya sadece anakartimi verim yoksa kasaylami Artı 0 Eksi
Marix dedi: Anakartınızda BIOS flashback özelliği görünmüyor, eski bir işlemci ile güncellemeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla... Aynen ya sadece anakartimi verim yoksa kasaylami
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 16 Haziran 2023 #14 Rexsuz dedi: Aynen ya sadece anakartimi verim yoksa kasaylami Genişletmek için tıkla... Sana kalmış. Kasayla uğraşamam dersen anakartı versen de yeterli. Artı 0 Eksi
Rexsuz dedi: Aynen ya sadece anakartimi verim yoksa kasaylami Genişletmek için tıkla... Sana kalmış. Kasayla uğraşamam dersen anakartı versen de yeterli.
KS KS Rexsuz Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #15 Grim Reaper dedi: Sana kalmış. Kasayla uğraşamam dersen anakartı versen de yeterli. Genişletmek için tıkla... Sizce 5700X RX 7900 XT ile darboğaz yaparmi yaparsa OC yapsam arayı kapatirmi Artı 0 Eksi
Grim Reaper dedi: Sana kalmış. Kasayla uğraşamam dersen anakartı versen de yeterli. Genişletmek için tıkla... Sizce 5700X RX 7900 XT ile darboğaz yaparmi yaparsa OC yapsam arayı kapatirmi
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 16 Haziran 2023 #16 Rexsuz dedi: Sizce 5700X RX 7900 XT ile darboğaz yaparmi yaparsa OC yapsam arayı kapatirmi Genişletmek için tıkla... 2k'da kullanırsan pek sorun olmaz. Youtube'da testler var oradan bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Rexsuz dedi: Sizce 5700X RX 7900 XT ile darboğaz yaparmi yaparsa OC yapsam arayı kapatirmi Genişletmek için tıkla... 2k'da kullanırsan pek sorun olmaz. Youtube'da testler var oradan bakabilirsin.