RX 7900XT sisteme PSU önerisi

Metekhan777

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum. Bileşenler:
-Ryzen 5 7600.
-RX 7900XT.
-Anakart:https://www.hepsiburada.com/msi-pro...-wifi-6e-atx-p-HBCV000034S3OP?magaza=sepetist
-Kasada 6 fan olacak, CPU kule tipi soğutma.
PSU'ya kara veremedim.
Bunların hangisi bu sistem için daha mantıklı? FSP olanda GPU beslemesi tek gözüküyor 2 tane lazım ama sanırsam görsel temsili netten bulamadım girişlerini? Bunların haricinde öneriniz var mı?

Mümkünse hiçbirisi. İç yapı olarak ikisi de kırpık modeller. GE modelinin testlerini bulamadım ama içine bakabildim. G800'ün testlerinin bir kısmı mevcut. Şu model, attığınız ikiliden daha iyi:

Bunun tek eksisi fanı. Zaten rakibi Hydro G bu modelin. Hydro G, üstteki iki modelden de daha iyi olduğuna göre...

Bu arada full modüler değil bu. Öyle bir eksisi de var. İç yapı ve performans olarak bariz daha iyi, asıl konu da bu.

Mümkünse hiçbirisi. İç yapı olarak ikisi de kırpık modeller. GE modelinin testlerini bulamadım ama içine bakabildim. G800'ün testlerinin bir kısmı mevcut. Şu model, attığınız ikiliden daha iyi:

Bunun tek eksisi fanı. Zaten rakibi Hydro G bu modelin. Hydro G, üstteki iki modelden de daha iyi olduğuna göre...

Bu arada full modüler değil bu. Öyle bir eksisi de var. İç yapı ve performans olarak bariz daha iyi, asıl konu da bu.
FSP HYDRO G PRO 750W HG2-750 Hydro G Pro serisi 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
peki bu nasıl hocam dediğiniz model bir de kırpık derken ne demek istediniz açabilir misiniz?değiyorsa 300 lira fazladan veririm

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum. Bileşenler:
-Ryzen 5 7600.
-RX 7900XT.
-Anakart:https://www.hepsiburada.com/msi-pro...-wifi-6e-atx-p-HBCV000034S3OP?magaza=sepetist
-Kasada 6 fan olacak, CPU kule tipi soğutma.
PSU'ya kara veremedim.
Bunların hangisi bu sistem için daha mantıklı? FSP olanda GPU beslemesi tek gözüküyor 2 tane lazım ama sanırsam görsel temsili netten bulamadım girişlerini? Bunların haricinde öneriniz var mı?
ayrıca kutusuz olmasının bir dezavantajı olur mu?

peki bu nasıl hocam dediğiniz

Bu model ile Performance GD rakip işte. Bu kadar verebiliyorsanız yine bu modelden az daha iyi şu ürünü öneririm:

kırpık derken ne demek istediniz açabilir misiniz?

Kullanılan devre elemanlarının kalitesinden bahsediyorum özetle.

ayrıca kutusuz olmasının bir dezavantajı olur mu?

O nasıl oluyor ki? Hiç denk gelmedim.

Bu model ile Performance GD rakip işte. Bu kadar verebiliyorsanız yine bu modelden az daha iyi şu ürünü öneririm:

Kullanılan devre elemanlarının kalitesinden bahsediyorum özetle.

O nasıl oluyor ki? Hiç denk gelmedim.
2. linke bakarsanız kutusuz yazmışlar yani benim anladığım toplu alım yapıyorlar o yüzden kendi kutusu olmayacak benim endişem 2.el olması veya orijinal olmaması ben hep kapalı kutu olurum psuda çakma olmaz muhtemelen ama?

2. linke bakarsanız kutusuz yazmışlar yani benim anladığım toplu alım yapıyorlar o yüzden kendi kutusu olmayacak benim endişem 2.el olması veya orijinal olmaması ben hep kapalı kutu olurum psuda çakma olmaz muhtemelen ama?

Hiç düşünmeyin o halde. C850 Gold veya Performance GD 750 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı