RX 7900XT ya da RTX 4070 Ti sistem toplamak mı RTX 3070 Ti+PS5 almak mı?

itobaslolol

Hectopat
Daha fazla  
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Bilgisayarda tek yaptığım iş oyun oynamak ve film izlemek. Aklımda anormalde böyle bir fikir yoktu ama kotor remake, Wolverine ve Spider-Man 2 oyunlarını görünce biraz kafama takıldı. Hangisini yapmak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinden birini almayı düşünüyorum. Bilgisayarda tek yaptığım iş oyun oynamak ve film izlemek. Aklımda anormalde böyle bir fikir yoktu ama kotor remake, Wolverine ve Spider-Man 2 oyunlarını görünce biraz kafama takıldı. Hangisini yapmak daha mantıklı?
Hangi "pc" daha f/p ise o.

PS5 bence bir fiyasko 3 yıl oldu neredeyse ve daha yeni yeni özel oyunlar geliyor bu arada Spider-Man 30FPS sabit PS5 de yani kullanmadılar bile gücünü konsolun 1-2 sene içinde geliyor zaten PC'ye özel oyunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VRAM'i de yüksek zaten sizi uzun yıllar götürür 7900XT. Bariz bir şekilde 7900XT daha önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı