RX 7900XTX ve R7 7900x3D sistem toplamak

Bütçe
80000
Sinerji'den ekran kartı almayıp diğer parçaları sipariş verip Gaming'den üzerinden sipariş vermem nasıl fikir.
Olabilir aslında niye aklıma gelmedi bilmiyorum. Ekran kartını çıkartıp montaj hizmeti ekli şekilde kalır. Ekran kartını kendiniz takarsınız. Ayarlıyorum hemen. Ramler vs istediğiniz gibi. Anakartı kendi dediğimi seçtim asrock. İsterseniz msi olarak değiştiririm ama benim önerim asrock olmasıdır. Msi ekstra 1200 tl civarı daha pahalı bu arada.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/XYD7G8YZ

Böyle çok daha güzel oldu. Eline sağlık. Her parça tam oturdu kafamda sipariş geçiyorum.

Böyle çok daha güzel oldu. Eline sağlık. Her parça tam oturdu kafamda taksitsiz bir şekilde.

Rica ederim. Bu sistemdeki her parça kaliteli ve ileriye dönük. Kafanız rahat olur. RAM'lerde RGB yok. Tabii RAM'leri çıkartıp onu da başka yerden almak isterseniz önerebilirim. RAM montajı kolay çünkü.

Böyle çok daha güzel oldu. Eline sağlık. Her parça tam oturdu kafamda sipariş geçiyorum. Monitörüm (Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms 2X HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Fast IPS Gaming monitör) bunu kulaklığı da (SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bluetooth kulak üstü kulaklık siyah) bunu düşünüyorum RAM tavsiyen olursa ayrıca alabilirim ama 32x2 olsun istiyorum ileride 16ları satmayla uğraşmamak için.

Sildim. 64 GB olanı yokmuş RGB kalsada olur.

Sildim. 64 GB olanı yokmuş RGB kalsada olur.

RAM'de RGB olması gibi durumlara takılmıyorum açıkçası benim için önemli olan performans kasayı koyacağım bir köşeye bakmam bile bir daha yüzüne ekran ve kulaklığı da çözüp bugün huzur içinde uyuyabilirim. Çok tekrar ettim biliyorum ama çok emek verdin uğraştın teşekkür ederim.

Monitörünüze baktım 1080p monitör neden tercih ediyorsunuz? FPS oyunları mı oynuyorsunuz sadece? Bu sistemin ederi en az 2K monitördür. Şuna bakabilirsiniz. O monitörde renkler ve çözünürlük zayıf olur. Tepki süresi ve yenileme hızı CS2 ve Valorant gibi oyunlarında profesyonel olanlar için 360Hz tercih ediliyor.
Amazon TR satıyormuş hem de. Beğenmezseniz iadesi de kolay olur. Monitör alırken Amazon'dan tercih etmeye çalışın diğerleri iade kabul etmez. Rengini beğenmezsiniz, ölü piksel olur, ışık sızması olur veya ghosting olur. Bir ton sorun çıkabilir. İade için gönderirsiniz kargoda hasar gördü vs der geri yollar satıcı. Tüketici hakem heyetini beklemek zorunda kalırsınız.

Son düzenleme:
Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. FPS tarzının dışına çıktığımda Single Player oyunları tercih ediyorum elimde eskilerden 2K 144Hz(165Boost) ASUS ROG PG278qe modeli ekranım var bunu ya satım yeni bir 2K ya da köşeye koyup çift ekran yapmayı düşünüyorum.

Monitörü internetten alacaksanız Amazon yoksada mağazadan deneyerek alın. Yoksa kabul etmezler. Mağazadan alırsanız iade edemezsiniz ama görerek alacağınız için sıkıntı olmaz. Kulaklık için yeni konu açın alınır mı diye paylaşın bana attığınızı. Kulaklık hijyen ürününe girdiği için tüketici hakem heyeti dahil iade kabul etmezler. Yüklü miktarda para verecekseniz iyice araştırın. Bu sektörde bilmeyeni öpüyorlar. Kulaklıktan anlasaydım öneri yapardım ama anlamıyorum. Monitörde bir de şöyle kurnazlık var 0.5 ms veya 1 ms yazıyor ama aslında o en iyi değer. 1ms yazar ortalamada 5 ms verir. 360Hz yazar ama ghosting sorunu olur. Yani hayalet gibi gözükür karakterler. Veya 1000:1 kontrast yazar ama aynı model dahil olsa hepsinde farklı olur. Mesela bir tanesi şunu yazmış attığım monitör için.
Satın aldım ama iade ettim - görsel olarak dört eşit parçaya bölerseniz, sol üst kısımda, biraz aşağıda ve biraz sağda ve biraz ortada - beyaz renk pembe bir ton verdi ve bunun arka ışığın dengesizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Son düzenleme:

Tamam attığınız ürünü arkadaşımda tavsiye etmişti onu kaydettim satarsam onu da almayı düşünüyorum açıkçası bana önerdiğiniz RAM yerine başka bir şey tavsiye eder miydiniz 6400 MHz olanları gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…