RX 7900XTX ve R7 7900x3D sistem toplamak

Bütçe
80000
Bak yukarı kendisi ne yazmış, her hıyara tuz olma.
İlk kez duyuyorum o sözü TJHW+EOUIKŞHŞTŞKLW+E
Haklısınız bu arada, gülme emojim ''her hıyara tuz olma'' sözünden dolayıydı.
 
1080p kullanacağım.

Hangi parçaları değiştirmem lazım pahalı bulduğunuz parça hangisi?

Hocam 7900XTX alıyosanız işinize karışmak gibi olmasın ama hakkını verin bence kartın en kötü 2K oynamanızı öneririm ama o kart bende olsa 4K oynardım.
 
Ayıp oluyor hocam :) saat 4E geliyor olur bu tarz hatalar.

Eyvallah, tamam düzeltiyorum. Ama sende oku biraz tamam mı?

İlk kez duyuyorum o sözü TJHW+EOUIKŞHŞTŞKLW+E
Haklısınız bu arada, gülme emojim "her hıyara tuz olma" sözünden dolayıydı.

Düzeltemiyoruz da yorumu. Genç arkadaşımızı kırmayalım. Eski sokak jargonudur. O zamanlar Türkiye çok daha güzeldi. İçimizde binbir türlü insan yok idi. Ah ah ne güzel günlerdi.
 
Bundan iyi sistem toplayacak biri var mı? Bizde nasiplenelim bilgisinden lütfen.

Bundan iyi sistem toplayacak biri var mı? Bizde nasiplenelim bilgisinden lütfen.
 
80bine daha iyisini toplarız. Sen ne üzerine kullanacaksın söyle.
Ben tamamen oyun oynamak istiyorum 1080p monitörümle fps(online rekabet) , 2k monitörümle de oyun oynamak istiyorum yüksek fps değerleri çok hoşuma gidiyor 4k dan ödün vermek istememin de nedeni bu kasa için hedeflediğim miktar arkadaşımızınki gibi 90k ya çıkabilirim. Ama bilgisizim benim yerime toplayabilirseniz çok makbule geçer hem belki arkadaşımız da buradan bir parça değişimine gidebilir bu vesileyle şimdiden çok teşekkürler.
 
Ben tamamen oyun oynamak istiyorum 1080p monitörümle FPS(Online rekabet), 2K monitörümle de oyun oynamak istiyorum yüksek FPS değerleri çok hoşuma gidiyor 4K'den ödün vermek istememin de nedeni bu kasa için hedeflediğim miktar arkadaşımızınki gibi 90k ya çıkabilirim. Ama bilgisizim benim yerime toplayabilirseniz çok makbule geçer hem belki arkadaşımız da buradan bir parça değişimine gidebilir bu vesileyle şimdiden çok teşekkürler.

Ekran kartı için AMD olması sorun yaratır mı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı