RX 9060 XT ASUS TUF mu yoksa Sapphire Nitro Plus mu?

KesiciYt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ekran kartım 3050 6 GB VRAM oyunlarda maalesef VRAM'den dolayı çok yetmiyor RX 9060 XT'ye geçmeyi düşünüyorum. Gelecek yaz alamayı düşündüğüm için fiyat listesini koymadım fiyatlar değişir diye. Sadece sizden şunu istiyorum. ASUS TUF RX 9060 XT mi yoksa Sapphire Nitro Plus modelini mi tercih edeyim. Yakın arkadaşlarıma sorduğumda onlardan Sapphire tavsiyesini aldım. İlgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Not: Özellikle soğutma performansı açısından en iyisi olanını tavsiye ederseniz sevinirim:)

9060XT güç tüketimi yüksek değil yani hiçbir modelde soğutma konusunda sorun yaşamazsın ama Nitro+ modeli serin ve çok sessiz çalışıyor. Bu sebeple bu modelde onu öneririm. Alacağın zaman fiyat karşılaştırması yapıp ona göre uygun model belirlenir. Bu kadar erkenden araştırmak mantıksız çünkü alacağın zamana kadar her şey değişebilir.

Samsung VRAM bellek olan denk geldikten sonra Sapphire veya ASUS TUF arasında çok büyük farklar olacağını düşünmüyorum. Ayrıca TDP olarak çok makul seviyede kaldığı için hemen hemen her modelde iyi bir soğutma yakalarsın.

9060XT güç tüketimi yüksek değil yani hiçbir modelde soğutma konusunda sorun yaşamazsın ama Nitro+ modeli serin ve çok sessiz çalışıyor. Bu sebeple bu modelde onu öneririm. Alacağın zaman fiyat karşılaştırması yapıp ona göre uygun model belirlenir. Bu kadar erkenden araştırmak mantıksız çünkü alacağın zamana kadar her şey değişebilir.
Çok haklısın, bilgisayar araştırmaya 4060 ile başladım. 9070xt ile çıktım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı