RX 9060 XT hangi marka ve model alınmalı?

Hocam fanları % kaçta bırakıyorsunuz? 90 üstüne çıkmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum ayrıca korkmayın

Kasa bu sistemi çok önce almıştım ekran kartı yükseltmesi yapacağım tek bir tane fan var.

Dosya Ekleri

• IMG_1031.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 7
Hocam fanları % kaçta bırakıyorsunuz? 90 üstüne çıkmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum ayrıca korkmayın.

Fanlar manuelde ya fanların sesini bile duymuyorum. 3X olmasına rağmen 1500RPM falan görüyorlar o da çok sessiz hatta fanlar bozuk mu diye oyun oynarken elim ile kontrol ettim hepsi çalışıyor ve bayağı hızlı dönüyordu. Bu kartın bu kadar sessiz olması çok şaşırtıcı geliyor bana .

Kasa bu sistemi çok önce almıştım ekran kartı yükseltmesi yapacağım tek bir tane fan var.
Hocam bir süre sorun olmaz ama yaza kadar ön kısma fan almanızı öneriyorum.

Hocam bir süre sorun olmaz ama yaza kadar ön kısma fan almanızı öneriyorum.

Bu fiyat bandına indirime girince almayı düşünüyorum 16 olur daha düşük olur başka önerebileceğiniz ekran kartı var mı?

Ön panel bari yarı mesh falan olsaymış yükseltme yapabilirsiniz üst tarafa ters şekilde 2 fan monteleyin. Kasaya temiz hava girsin en azından boğulmasın parçalar normalde üst paneli herkes tahliye olarak kullanır.

2000rpm altı epey sessiz çalışıyo ben 2000 üstü kullanırım genelde hiç ısınma sorunu yaşamadım ama normal kartlara göre kesinlikle daha sessiz.

Bu fiyat bandına indirime girince almayı düşünüyorum 16 olur daha düşük olur başka önerebileceğiniz ekran kartı var mı?
Bir ara 16.5kya düşmüştü bir modeli yine düşer belki

Dün gece vatan da Pure modeli 16.5 idi zamanında gidemedik .bu kartlar öyle kartlar ki ucuza hangisini bulursan al 3 4 sene rahat idare eder hepsi kafasındayım. Sadece XFX tercih etmem kalan her modeli kullanırım.

Dün gece vatan da Pure modeli 16.5 idi zamanında gidemedik .bu kartlar öyle kartlar ki ucuza hangisini bulursan al 3 4 sene rahat idare eder hepsi kafasındayım. Sadece XFX tercih etmem kalan her modeli kullanırım.

Aynen dün düşmüştü kendimi ayarlayamadım bir daha bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…