RX 9060 XT için sistem önerisi

Bütçe
25000
Merhaba arkadaşım bilgisayar toplayacak onun için sizden tavsiye istiyorum. Altta linkini attığım 2 ürünü satın alacak kalan parçaları önerirseniz sevinirim. Alttaki ürünler hariç en fazla 25.000TL bütçesi var.

- Sapphıre VGA AMD 16GB GDDR6 RX 9060 XT Pulse.
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE.

Kanka ekran kartı kendisi 28k nasıl. 25K'ya sistem düzelim sana? Pardon site yüklenmemiş olabilir bak o zaman güzel sistem çıkar 9060XT ile ama ben bir NVIDIA da bakayım 1 saat.

Son düzenleyen: Moderatör:
18k hocam

Öneri sisteminiz varsa atabilir misiniz o şekilde?

Atayım hocam. 25+19500 olarak hesaplıyorum.
Hocam böyle 45.5k yapıyor. Bütçeyi 1K aştı. Eğer ki bütçeniz çıkmazsa bence anakartı düşürebilirsiniz.

Atayım hocam. 25+19500 olarak hesaplıyorum.
Hocam böyle 45.5k yapıyor. Bütçeyi 1K aştı. Eğer ki bütçeniz çıkmazsa bence anakartı düşürebilirsiniz.
Adam 25 bin diyor.

Hocam kusura bakamayın sizi de uğraştırdım ama arkadaş özellikle AMD istiyormuş bütün sistemi o şekilde öneriniz var mı acaba?

Hocam atayım fakat idefix sitesindeki 9070'i bilmiyorum hızlı sipariş vermeye çalışın. Güvenmezseniz diğer siteden alabilirsiniz.
44750 TL yapıyor. SSD 500 GB koydum. Ekran kartını 29k olarak hesapladım eğer ki idefixten 27740 TL'ye getirirse 1 TB SSD tercih edebilir. İlk defa amd isteyen birini görüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı