Arda Arsla Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Selamlar, yeni ekran kartı aldım; ama herhangi bir oyunda, masaüstünde özellikle The Last of Us Part 2'de ya ekran donuyor ya da siyah ekran oluyor. Sürücüler güncel, kaldırıp tekrar kurmayı denedim, işe yaramadı. Sizce sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
Selamlar, yeni ekran kartı aldım; ama herhangi bir oyunda, masaüstünde özellikle The Last of Us Part 2'de ya ekran donuyor ya da siyah ekran oluyor. Sürücüler güncel, kaldırıp tekrar kurmayı denedim, işe yaramadı. Sizce sorun ne olabilir?
mündük123 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #2 shift + ctrl +windows+ b yapın donunca eğer düzeliyorsa sorun ekran kartındadır Artı 0 Eksi
KS KS Arda Arsla Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 mündük123 dedi: Shift + CTRL +Windows+ b yapın donunca eğer düzeliyorsa sorun ekran kartındadır. Genişletmek için tıkla... Donunca hiçbir şey ise yaramiyor sadece guc tusundan kapatabiliyorum. Artı 0 Eksi
mündük123 dedi: Shift + CTRL +Windows+ b yapın donunca eğer düzeliyorsa sorun ekran kartındadır. Genişletmek için tıkla... Donunca hiçbir şey ise yaramiyor sadece guc tusundan kapatabiliyorum.
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 708 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #4 PSU'nuz kaç Watt Artı 0 Eksi
KS KS Arda Arsla Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #5 Fakir Nasus dedi: PSU'nuz kaç watt. Genişletmek için tıkla... 550 watt DeepCool markalı. Fakir Nasus dedi: PSU'nuz kaç Watt Genişletmek için tıkla... Hocam cs 2 filan oynarken donma olmadi hic ama masaüstünde ve tlou oynarken donuyor yada siyah ekran oluyod Son düzenleme: 23 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: PSU'nuz kaç watt. Genişletmek için tıkla... 550 watt DeepCool markalı. Fakir Nasus dedi: PSU'nuz kaç Watt Genişletmek için tıkla... Hocam cs 2 filan oynarken donma olmadi hic ama masaüstünde ve tlou oynarken donuyor yada siyah ekran oluyod