RX 9060 XT vs 5060 Ti

2K da yüksek ayarlarda 1 2 sene saf güçte 5060 Ti da 9060XT de sizi üzmez gibi. Üzse bile ayar düşürmeden FSR veya DLSS açabilirsiniz. FSR 4.0 sayesinde görüntü kaybı çok aza indirilmiş ve RT performansı da iyileştirildi. Fakat 5060 Ti MFG özelliği sayesinde önde fakat onda da saf olarak en az almanız gereken FPS 50. Frame Gen olarak AMD'nin de bir şeyler yapacağını duymuştum. Az önce bence 9060XT sipariş ettim. Ben kullanana kadar almazsanız belki fikirlerimi söyleyebilirim.
Kart hakkında düşünceleriniz nedir hocam?

Kart hakkında düşünceleriniz nedir hocam?

Hocam biraz kullandım. Şimdi kart gerçekten hoş. AMD driverında sorun hiç yaşamadım. Çok soğuk çalışıyor memnunum o konuda. Güç olarak beni tatmin etti. Kötü gördüğüm nokta ise FSR 4.0 daha çok az oyunda var. Ve hala RTX 5000 serisine rakip bir Frame Gen çıkmadı. Ayrıyeten RX 9070XT'ye çıkan güçlendirme güncellemesi 9060 XT'ye gelmedi. Merakla bekliyorum😁

Hocam biraz kullandım. Şimdi kart gerçekten hoş. AMD driverında sorun hiç yaşamadım. Çok soğuk çalışıyor memnunum o konuda. Güç olarak beni tatmin etti. Kötü gördüğüm nokta ise FSR 4.0 daha çok az oyunda var. Ve hala RTX 5000 serisine rakip bir Frame Gen çıkmadı. Ayrıyeten RX 9070XT'ye çıkan güçlendirme güncellemesi 9060 XT'ye gelmedi. Merakla bekliyorum😁
Ne kadara hangi modelini almıştınız?

5060ti ile RX 9060 XT 16GB arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir performans farkı yok. Alacaksan kendi teknolojilerine bakıp alman daha mantıklı. Hangisi daha çok işini görür kullanır mısın o senin bileceğin bir iş. Ben yıllardır AMD kullanırım hiç NVDIA kullanmadım. Birkaç gün önce RX6700'den RX 9060 XT'ye geçtim ve çok memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı