RX 9060 XT vs RTX 5060 Ti

Bütçe
63000
Estetik olarak da iyi değil ki senin sistem? Ne estetiği var? Gigabyte akvaryum kasa seçmişsin sadece o da güzel değil.

Büyük hata yapıyorsunuz.

Daha parçalara bakmadan bunu yazdınız.

Eki Görüntüle 2665567

Bu 3 kasa gayet güzeldir. Küçük olunca estetik olmuyor.

Anlatmak istediğim şeyi sanırım tam anlatamadım açıkçası. Nasıl anlatırım bunu da bilemedim. O yüzden fotoğraf yüklüyorum. Bahsettiğim şey bu hocam. OEM bir sistem olunca ortalama kasa ici görüntüsü bu oluyor. Şahsen ben kasanın içinde baktığım zaman bu kadar dandik görünen bir şey almak istemiyorum daha premium görünen bir sistem almak istiyorum. Bunun icin de ekran kartından kısıyorum.

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1771941831195.jpg
    FB_IMG_1771941831195.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 9
Anlatmak istediğim şeyi sanırım tam anlatamadım açıkçası. Nasıl anlatırım bunu da bilemedim. O yüzden fotoğraf yüklüyorum. Bahsettiğim şey bu hocam. OEM bir sistem olunca ortalama kasa ici görüntüsü bu oluyor. Şahsen ben kasanın içinde baktığım zaman bu kadar dandik görünen bir şey almak istemiyorum daha premium görünen bir sistem almak istiyorum. Bunun icin de ekran kartından kısıyorum.
Alaka seviyesi nedir attığım sistemle? Sürpriz yumurta mı çıkacak içinden? Benim attığım sistemde kule tipi soğutucu var, 3 fanlı kalın bir ekran kartı var ve özelleştirmelerde gayet güzel akvaryum kasa var. Sizin attığınız fotoğraf olabildiğince uyguna getirilmiş stok soğutuculu muhtemelen 4060/5060 ekran kartlı DDR4 bir sistem.

Alaka seviyesi nedir attığım sistemle? Sürpriz yumurta mı çıkacak içinden? Benim attığım sistemde kule tipi soğutucu var, 3 fanlı kalın bir ekran kartı var ve özelleştirmelerde gayet güzel akvaryum kasa var. Sizin attığınız fotoğraf olabildiğince uyguna getirilmiş stok soğutuculu muhtemelen 4060/5060 ekran kartlı DDR4 bir sistem.

Neyse hocam biz senle anlaşamadık. Sen kendine alırsan boyle bir sistem alırsın o halde ben tercih etmiyorum.

4060 falanda değil hocam 3 ve 2 serisindeki yazı tipi var zaten bunla gram alakası olmaz 9070 xtli sistemin saçmalamış biraz.

Neyse hocam biz senle anlaşamadık. Sen kendine alırsan boyle bir sistem alırsın o halde ben tercih etmiyorum.
Daha iyisi var bende merak etme. Dostum kandırıyorsun kendini ne yazık ki :D RGB RAM alınca sistem estetik olmuyor. O kasa zaten çok ucuz duruyor. Sanki her OEM sistem aynı gözüküyor gibi konuşuyorsun.

@LaloGrimes, 9070 XT'li bir sistemi de çok iyi durdurursun fakat bütçe meselesi işte.

@LaloGrimes, 9070 XT'li bir sistemi de çok iyi durdurursun fakat bütçe meselesi işte.
Demek istediğim zaten atılan oem sisteme 600 tl ek versen akvaryum kasalı simsiyah akan bir sistem oluyor ne kadar farkları olabilirki? Beyaz olsun diye gücün içinden geçilmemeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı