Ben şahsen Gigabyte önermiyorum. Hotspotları çok yüksek oluyor. AMD ekran kartlarında XFX ve Sapphire tercih edilmesi taraftarıyım. PowerColor da düşünülebilir.
Olabilir. Ben bizzat Gigabyte ekran kartında bu nedenden dolayı sorun yaşadım. MOSFET'in biri soğuk lehime düştü. Allah'tan satıcı geriye aldı ekran kartını. Ayrıca tüm hardware unboxed izleyicisi de bilir Gigabyte ekran kartlarının neredeyse her zaman hotspotlarının yüksek derecelerde çıktığını.
Olabilir. Ben bizzat Gigabyte ekran kartında bu nedenden dolayı sorun yaşadım. MOSFET'in biri soğuk lehime düştü. Allah'tan satıcı geriye aldı ekran kartını. Ayrıca tüm hardware unboxed izleyicisi debilir Gigabyte ekran kartlarının neredeyse her zaman hotspotlarının yüksek derecelerde çıktığını.
Olabilir. Ben bizzat Gigabyte ekran kartında bu nedenden dolayı sorun yaşadım. MOSFET'in biri soğuk lehime düştü. Allah'tan satıcı geriye aldı ekran kartını. Ayrıca tüm hardware unboxed izleyicisi debilir Gigabyte ekran kartlarının neredeyse her zaman hotspotlarının yüksek derecelerde çıktığını.