RX 9060 XT'nin hangi modeli tercih edilmel?

Hotspotlari yüksek çıkma nedeni kullandiklari termal ped iletkenligi az.

Olabilir. Ben bizzat Gigabyte ekran kartında bu nedenden dolayı sorun yaşadım. MOSFET'in biri soğuk lehime düştü. Allah'tan satıcı geriye aldı ekran kartını. Ayrıca tüm hardware unboxed izleyicisi de bilir Gigabyte ekran kartlarının neredeyse her zaman hotspotlarının yüksek derecelerde çıktığını.

Olabilir. Ben bizzat Gigabyte ekran kartında bu nedenden dolayı sorun yaşadım. MOSFET'in biri soğuk lehime düştü. Allah'tan satıcı geriye aldı ekran kartını. Ayrıca tüm hardware unboxed izleyicisi debilir Gigabyte ekran kartlarının neredeyse her zaman hotspotlarının yüksek derecelerde çıktığını.

Bende şu an var 19 ay idare edeceğim sonra 13 veya 15mk değerinde termal ped ile kapatacağım garanti devre dışı kalmasın diye.

Olabilir. Ben bizzat Gigabyte ekran kartında bu nedenden dolayı sorun yaşadım. MOSFET'in biri soğuk lehime düştü. Allah'tan satıcı geriye aldı ekran kartını. Ayrıca tüm hardware unboxed izleyicisi debilir Gigabyte ekran kartlarının neredeyse her zaman hotspotlarının yüksek derecelerde çıktığını.

Reddit de vs bununla ilgili makale görmedim hiç.

Reddit de vs bununla ilgili makale görmedim hiç.

/Radeon sayfasında falan ben rastlıyorum. Hatta atayım bir tane
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı