RX 9060XT güç bağlantısı nasıl yapılır?

John Reese

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, topladığım sistemde RX9060 XT ekran kartı bulunmakta. Ekran kartı 8 pinli güç girişine sahip. Ancak anakarttan 8 pinli bir güç girişi geliyor ve ondan da bir 8 pin daha çıkıyor. Ekran kartını hangisine takmam gerek? İzlediğim videolarda bu tarz bağlantıların sağlıklı olmadığını gördüm fakat nasıl bağlayacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 20250902_170922.jpg
    20250902_170922.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 45
direkt olarak anakarttan geleni mi takacağım? Ayrıca bu şekilde bağlamanın bir zararı var mıdır yabancı bir youtube kanalında hiç önermediğini söylemişti birisi.
Hocam ön tarafta olan takılıyor ucu ters gelen diğeri takılmıyor. Bu genelde anakartlarda olur da ekran kartlarının girişi iki tane olur diye yapılmıştır. Sizinki tek girişli o yüzden tekini takacaksınız.

Hocam ön tarafta olan takılıyor ucu ters gelen diğeri takılmıyor. Bu genelde anakartlarda olur da ekran kartlarının girişi iki tane olur diye yapılmıştır. Sizinki tek girişli o yüzden tekini takacaksınız.
Hocam emin olmak için soruyorum ön arkadan kastınızı anlamadım. Kırmızıyla işaretlediğim direkt PSU'dan geliyor. Maviyle işaretlediğim kırmızılı olandan çıkıyor. Şimdi hangisini takmam gerek?

Dosya Ekleri

• 20250902_170922.jpg
    20250902_170922.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı