RX 9060XT, Minecraft 1.17 açmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

toprakkorkoc

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30
Ekran kartı
9060xt 16gb
Anakart
Asus Prime B650M-R
İşlemci
ryzen 9600x
Ekran kartım RX 9060 XT 16 GB.
Ama crackli Launcher'den 1.19.4 girmeye çalışıyorum modlu bana 1.17 üstü girmek için ekran kartının güncel olması lazım diye bir hata veriyor.
Glfw error 65542.

Param pulum yok abi 🥺 #motosiklet #türkpolisi #trafikpolisi #viral - YouTube - Google Chrome 1...png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım RX 9060 XT 16 GB.
Ama crackli Launcher'den 1.19.4 girmeye çalışıyorum modlu bana 1.17 üstü girmek için ekran kartının güncel olması lazım diye bir hata veriyor.
Glfw error 65542.

Eki Görüntüle 2679569
Driverlar güncel mi? Güncel ise daha eski bir versiyona geçmenizi öneririm openGL baya eski bir motor.

Sanırım hata oyunun grafik ayarlarının OpenGL seçilmesinden dolayı bu hatayı alıyorsunuz, ekran kartından dolayı değil.
Tamamda oyun zaten OpenGL. Yakın bir zamanda vulkana geçmesini bekliyoruz ama hala eski motoru kullanmakta. Javanın optimizasyonunun kötü olma sebebide bu zaten. İyi yanı 15 yıllık ekran kartını falanda destekliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şuna bir göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bir göz atın.

Yaptım olmadı.

Driverlar güncel mi? Güncel ise daha eski bir versiyona geçmenizi öneririm openGL baya eski bir motor.
driverlar güncel ama eski versiyona geçmeyeceğim minecraftı arada sırada oynuyorum çünkü

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı