RX 9060XT vs RTX 4070

Beyaz sisteme beyaz kart daha uyumlu olur. ASUS daha kalitelidir ancak XFX de boş değil AMD R7 serisinde bile vardı.

Ben şu anda çağ atlıyorum direk hocam, marka takıntısı çok umurumda değil OEM R5 220'den integrated Vega 6ya, daha sonrasında 9060XT'ye geçiyorum daha problemlik şey yok

Ben şu anda çağ atlıyorum direk hocam, marka takıntısı çok umurumda değil OEM R5 220'den integrated Vega 6ya, daha sonrasında 9060XT'ye geçiyorum daha problemlik şey yok

Aynı şeyi GTX 1050 2 GB sistemden 4060'a geçerken yaşadım

Aynı şeyi GTX 1050 2 GB sistemden 4060'a geçerken yaşadım

Aşırı rahatlatıcı bir his olmuştur hocam, benimki çağ değil yüzyıl atlamak olacak sanırım.

ASUS ama neden 2. elde satması daha rahat. Şimdi illaki fiyat farkı var ama inan ileride 2. ele gelince iş. Bu markalar daha zor gidiyor.

XFX kötü değil ancak işte ASUS daha üst kalite ve isim.

ASUS ama neden 2. elde satması daha rahat. Şimdi illaki fiyat farkı var ama inan ileride 2. ele gelince iş. Bu markalar daha zor gidiyor.

XFX kötü değil ancak işte ASUS daha üst kalite ve isim.

Hocam ASUS'un 3 fanlı beyaz kartı yok maalesef, olsa tercih ederdim.

Taksit zorunluluğu yoksa 2. elden 4070 en iyi seçenek. 9060'lar zaten alınmaz.

4070 tercih etme sebebinizi öğrenebilir miyim?
Bana çok artısı yok aksine eksisi var gibi geliyor.

4070 tercih etme sebebinizi öğrenebilir miyim?

Elbette hemen bilgisini vereyim. 2. elde 20 bine bulunabilmesi, kas gücünün çok daha fazla olması, eski yeni fark etmeksizin her oyunda DLSS desteği, NVIDIA'nın sorunsuz sürücüleri, bütün oyunlarda ilk günden destek, 2. elde çok daha kolay satılması ve değerinin düşmemesi.

20 bin civarında alınacak en iyi ekran kartı 2. elden 4070'dir. Bu zaten herkesin bildiği ve tartışmaya kapalı konudur. Elbette taksit olacaksa o zaman değişecek ve farklı bir model bakılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…