RX 9060XT vs RTX 4070

Beyaz sisteme beyaz kart daha uyumlu olur. ASUS daha kalitelidir ancak XFX de boş değil AMD R7 serisinde bile vardı.

Ben şu anda çağ atlıyorum direk hocam, marka takıntısı çok umurumda değil OEM R5 220'den integrated Vega 6ya, daha sonrasında 9060XT'ye geçiyorum daha problemlik şey yok 😅
 
6000e kadar bekleyeceğimi sanmıyorum, ki çıktığında cep yakan fiyatlar olacaktır diye düşünüyorum. Kararı şu anlık 9060XT üzerine yoğunlaştırdım ki fiyatına göre gayet iyi performansı olan bir kart, sizce XFX alıp beyaz sisteme beyaz ekran kartı almak mı? Yoksa ASUS alıp siyah almak mı?

ASUS ama neden 2. elde satması daha rahat. Şimdi illaki fiyat farkı var ama inan ileride 2. ele gelince iş. Bu markalar daha zor gidiyor.

XFX kötü değil ancak işte ASUS daha üst kalite ve isim.
 
ASUS ama neden 2. elde satması daha rahat. Şimdi illaki fiyat farkı var ama inan ileride 2. ele gelince iş. Bu markalar daha zor gidiyor.

XFX kötü değil ancak işte ASUS daha üst kalite ve isim.

Hocam ASUS'un 3 fanlı beyaz kartı yok maalesef, olsa tercih ederdim.
 
Taksit zorunluluğu yoksa 2. elden 4070 en iyi seçenek. 9060'lar zaten alınmaz.

4070 tercih etme sebebinizi öğrenebilir miyim?
Bana çok artısı yok aksine eksisi var gibi geliyor.
 
4070 tercih etme sebebinizi öğrenebilir miyim?

Elbette hemen bilgisini vereyim. 2. elde 20 bine bulunabilmesi, kas gücünün çok daha fazla olması, eski yeni fark etmeksizin her oyunda DLSS desteği, NVIDIA'nın sorunsuz sürücüleri, bütün oyunlarda ilk günden destek, 2. elde çok daha kolay satılması ve değerinin düşmemesi.

20 bin civarında alınacak en iyi ekran kartı 2. elden 4070'dir. Bu zaten herkesin bildiği ve tartışmaya kapalı konudur. Elbette taksit olacaksa o zaman değişecek ve farklı bir model bakılacak.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı