RX 9070 R7 7800x3D sistem alınır mı?

738139

Centipat
İyi sosyaller, yakın zamanda 65-70k bütçe (monitör hariç) bir sistem toplamayı düşünüyorum. Oynadığım 2 oyun var Fortnite ve Valorant. 360Hz monitör alacağım için bu iki oyunda da en çok FPS düşüren çatışmalarda dahi (Fortnite Endgame gibi) 400 FPS'in altına düşmeyeyim istiyorum.

İşlemci olarak kesin 7800x3D almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak da RX9070 almayı düşünüyorum (XT değil) aralarında darboğaz olur mu? Bu iki oyunda yüksek FPS almak için (Valorant da zaten alır da Fortnite da emin değilim) 9070 yeterli midir yoksa ekran kartı olarak başka bir modele mi yönelmeliyim? Genel olarak yanıtlarınızı ve önerilinizi bekliyorum.

Not: Hazır sistem almayı düşündüğüm için çoğu sitede XT modeli olmuyor, o yüzden 3-4 bin lira koyup XT al yazmayınız. Sitelerde olsa ben de XT modelini isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sistem. Rekabetçi oyun oynayacak olmasanız, işlemci için 9700X önerirdim. Ekran kartı olarak 9070 yeterince güçlü. Maalesef stok ve ülke şartları sağ olsun, XT 37 bin, düz model 27 bin TL. Düz model tercih edilmeli. Hayırlı olsun.

9070xt hazır sistem yok demişsiniz ama
Özelleştirme kısmında XT seçeneği mevcut.
Örnek olarak bunu attım fiyat performans mı değil mi herhangi bir bilgim yok sadece XT olan hazır sistemler var manasında attım. Fiyatıda iyi gibi geldi bana bütçenizi aşmıyor yani.

Son düzenleme:
9070xt hazır sistem yok demişsiniz ama
Özelleştirme kısmında XT seçeneği mevcut.
Örnek olarak bunu attım fiyat performans mı değil mi herhangi bir bilgim yok sadece XT olan hazır sistemler var manasında attım. Fiyatıda iyi gibi geldi bana bütçenizi aşmıyor yani.
Hocam şöyle ki ben hazır sistem sitelerinden çoğu parçayı yükseltme yapmayı düşünüyorum (örneğin anakartı wifi Li model rami 32 gb cl30 okuma yazması yüksek ssd vb) bu attığınız linkin fiyatı bu yükseltmeleri yaptığım zaman bütçemi epey aşıyo

Hocam şöyle ki ben hazır sistem sitelerinden çoğu parçayı yükseltme yapmayı düşünüyorum (örneğin anakartı wifi Li model rami 32 gb cl30 okuma yazması yüksek ssd vb) bu attığınız linkin fiyatı bu yükseltmeleri yaptığım zaman bütçemi epey aşıyo
O zaman aceleniz yoksa stoklara girmesini bekleyin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı