Merhaba, güzel görünüyor. SSD'yi DRAM'li bir SSD ile değiştirirsen daha iyi olur, soğutucu olarak sıvıya gerek yok, güzel bir kule tipi rahat rahat yetecektir.
Merhaba, güzel görünüyor. SSD'yi DRAM'li bir SSD ile değiştirirsen daha iyi olur, soğutucu olarak sıvıya gerek yok, güzel bir kule tipi rahat rahat yetecektir.
Sıvı soğutma sistemde ekliydi hocam ona hiç dokunmadım zararı yok bütçeyi çok zorlamadı, ssd de evde var güzel bir adet onada o yüzden dokunmadım çift ssd olucak, bu şekilde sipariş verdim. Çok olumsuz yorum gelirse iptal ederim de iyi gibi geliyor bana.
Sıvı soğutma sistemde ekliydi hocam ona hiç dokunmadım zararı yok bütçeyi çok zorlamadı, SSD de evde var güzel bir adet ona da o yüzden dokunmadım çift SSD olacak, bu şekilde sipariş verdim. Çok olumsuz yorum gelirse iptal ederim de iyi gibi geliyor bana.
Anakarti ASRock B650 yapın.
SSD'yi Renegade yapın.
Isterseniz 9600X yapin islemciyi ama 7600X ile performans farki cok az. 7600X biraz daha sıcak calisiyor sadece.
Anakarti ASRock B650 yapın.
SSD'yi Renegade yapın.
Isterseniz 9600X yapin islemciyi ama 7600X ile performans farki cok az. 7600X biraz daha sıcak calisiyor sadece.
Fiyati fazla hocam. Sırf beyaz oldugu icin almak ne kadar antikli bilmiyorum. 9070 ile 9070XT arasinda fark var gozle gorulur. Ayni fiyata 9070XT almak siyahta olsa daha mantikli olur.
Fiyati fazla hocam. Sırf beyaz oldugu icin almak ne kadar antikli bilmiyorum. 9070 ile 9070XT arasinda fark var gozle gorulur. Ayni fiyata 9070XT almak siyahta olsa daha mantikli olur.