dejavu3535
Centipat
Daha fazla
Selam dostlar. Görsel ekledim. Özelleştirme ile 69000 TL'ye geliyor. Daha mantıklı bir seçenek var mı? Önerilere açığım.
Sıvı soğutma sistemde ekliydi hocam ona hiç dokunmadım zararı yok bütçeyi çok zorlamadı, ssd de evde var güzel bir adet onada o yüzden dokunmadım çift ssd olucak, bu şekilde sipariş verdim. Çok olumsuz yorum gelirse iptal ederim de iyi gibi geliyor bana.Merhaba, güzel görünüyor. SSD'yi DRAM'li bir SSD ile değiştirirsen daha iyi olur, soğutucu olarak sıvıya gerek yok, güzel bir kule tipi rahat rahat yetecektir.
Sıvı soğutma sistemde ekliydi hocam ona hiç dokunmadım zararı yok bütçeyi çok zorlamadı, SSD de evde var güzel bir adet ona da o yüzden dokunmadım çift SSD olacak, bu şekilde sipariş verdim. Çok olumsuz yorum gelirse iptal ederim de iyi gibi geliyor bana.
Çok sağol hocam, sahibindende bulmuştum benzer 4080 süperli 2. El almadım .Seni zorlamıyorsa hiç sıkıntı yok, hayırlı olsun şimdiden.
Veya bu sistemi yaptigim ozellestirmeler ile alın:
Anakarti ASRock B650 yapın.
SSD'yi Renegade yapın.
Isterseniz 9600X yapin islemciyi ama 7600X ile performans farki cok az. 7600X biraz daha sıcak calisiyor sadece.
Hocam almıştım sistemi, beyaz istedim diye öyle seçtim çoğu parçayı da , iptal edip tekrar almaya değer mi?Veya bu sistemi yaptigim ozellestirmeler ile alın:
![]()
Oblivion | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fiyati fazla hocam. Sırf beyaz oldugu icin almak ne kadar antikli bilmiyorum. 9070 ile 9070XT arasinda fark var gozle gorulur. Ayni fiyata 9070XT almak siyahta olsa daha mantikli olur.Hocam almıştım sistemi, beyaz istedim diye öyle seçtim çoğu parçayı da , iptal edip tekrar almaya değer mi?
Hocam benimkide xt başlığı yanlış yazmışım benim aldığım sistemi atmışsın en son pardonFiyati fazla hocam. Sırf beyaz oldugu icin almak ne kadar antikli bilmiyorum. 9070 ile 9070XT arasinda fark var gozle gorulur. Ayni fiyata 9070XT almak siyahta olsa daha mantikli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.