RX 9070 vs RTX 5070

Bütçe
35000
Öncelikle 9070 XT ekran kartını alın. Olabilecek en maksimum durum, ekran kartınızı tam verimlilikte çalıştıramamak olur. Bu zararlı bir durum değildir. Daha sonra paranız olduğunuzda işlemcinizi veya anakart + işlemcinizi güncellersiniz. Darboğaz olacak diye ekran kartınızı düşürmeye gerek yok. 2K monitör ile kullanacaksınız zaten. Kullanımınızı etkileyecek bir darboğaz yaşamanız mümkün değil.
Zarar vermez ama para boşa gider

Darboğazdan korkulduğu için aynı bütçede daha iyi ekran kartı varken daha kötüsü alınmaz.
MFG olmasını da yazdım ya ayrıca reflex 2 gelecek dediler şuan ses yok ama gelirse mesela onu diyorum çok sık güncelleme alıyor dlss4.5 geldi bir fark göremedim ben ama yani

9070XT al bak keyfine, 2K diyorsun zaten 14400F ile neyin darboğazını yiyeceksin. MFG varmış cart curt salla, zaten pt olan oyunlar belli olanda da FSR 4 şu anda var. MFG ile alacağın FPS'yi FSR4 ile fersah fersah alacaksın.

9070XT al bak keyfine, 2K diyorsun zaten 14400F ile neyin darboğazını yiyeceksin. MFG varmış cart curt salla, zaten pt olan oyunlar belli olanda da FSR 4 şu anda var. MFG ile alacağın FPS'yi FSR4 ile fersah fersah alacaksın.

Bu nasıl bir bakış açısı? Sanki 5070'te DLSS yok. DLSS zaten daha iyi bu mantıkla DLSS açıp üstüne MFG açsa 9070XT kalmaz ortada.

Yiyor darboğaz ama dediğiniz gene de mantıklı 3 4 bin lira fark var arada

AMDnin karşılıksız bırakacağını düşünmüyorum MFG benzeri bir şey illaki gelecektir

Bu nasıl bir bakış açısı? Sanki 5070'te DLSS yok. DLSS zaten daha iyi bu mantıkla DLSS açıp üstüne MFG açsa 9070XT kalmaz ortada.

Komik aralarında neredeyse %20 performans veren bir kartı alıp upscaling kullanmak varken neden aynı paraya %20 daha düşük performans verecek kartı alıp "MFG var abe fepese 4 kat 9070XT kalmadı" muhabbeti yapasın.

Bunu düşünmek bu kadar mı zor? 9070XT güncel haliyle 5070 Ti'den daha performanslı bir kart ve sen gelmiş 5070 al MFG aç 9070XT kalmaz ortada diyorsun. NVIDIA öven arkadaşlar insanlarla maytap geçmeden duramıyor artık.

Yiyor darboğaz ama dediğiniz gene de mantıklı 3 4 bin lira fark var arada.

AMD'nin karşılıksız bırakacağını düşünmüyorum MFG benzeri bir şey illaki gelecektir.

Nereye yiyor babacan kendim 5700X + 9070XT kullanıyorum 3440x1440 çözünürlükte yemiyorum sen 14400F + 9070XT ile mi yiyecen 2K'da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı