RX 9070 XT 16 GB mi 5070 Ti 12 GB mi?

29-30 bin TL'ye bulabiliyorsanız 9070 XT alınabilir. Ama bütçe yettiği sürece her zaman NVIDIA daha mantıklı.
En ucuzu 33.500 TL almaya değmez bu fiyata o ekran kartının maksimum değeri dediğiniz gibi 30.000 TL

En ucuzu 33.500 TL almaya değmez bu fiyata o ekran kartının maksimum değeri dediğiniz gibi 30.000 TL
Karne indiriminde veya ilerleyen aylarda fiyatlar düşer mi evet burası Türkiye ama yeni çıktığı için markalar fiyatı yapıştırdı diye biliyorum çok bir acelem yok ama fiyatlar zam yerse acelem olacak.

Hocam Gainword markası diğer markalara göre nasıl. ASUS, MSI gibi. Aralarında fiyat farkının olma sebebi nedir?
Gainward, Palit ve Inno3D gibi markalar, daha az pazarlama harcaması, ekonomik bileşen kullanımı ve daha basit soğutma tasarımları sayesinde ASUS ve MSI’dan daha uygun fiyatlıdır, bu, maliyetleri düşürürken fiyat-performans odaklı ürünler sunar. Örneğin, ben yıllarca Inno3D RTX 3060 kullandım ve sorunsuz performans aldım, bu da bu markaların güvenilirliğini gösteriyor. Bütçe dostu oyuncular için bu markalar mantıklı bir seçenek çünkü özellikle üst seviye modelleri, gibi Palit’in GameRock veya Inno3D’nin iChill serileri, yüksek performans, kaliteli soğutma ve estetik sunarak premium markalarla aynı deneyimi sunuyor. Gainward, Palit ve Inno3D’nin üst seviye modelleri, bu premium markalarla performans açısından rekabet edebilir, bu da onları hem bütçe hem de yüksek performans arayanlar için cazip kılar. Ayrıca NVIDIA ekran kartları satışa çıkmadan önce geçmesi gereken ciddi prosedürler var eğer bir ekran kartı satışa çıktıysa bütün testleri geçmiştir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Gainward, Palit ve Inno3D gibi markalar, daha az pazarlama harcaması, ekonomik bileşen kullanımı ve daha basit soğutma tasarımları sayesinde ASUS ve MSI’dan daha uygun fiyatlıdır, bu, maliyetleri düşürürken fiyat-performans odaklı ürünler sunar. Örneğin, ben yıllarca Inno3D RTX 3060 kullandım ve sorunsuz performans aldım, bu da bu markaların güvenilirliğini gösteriyor. Bütçe dostu oyuncular için bu markalar mantıklı bir seçenek çünkü özellikle üst seviye modelleri, gibi Palit’in GameRock veya Inno3D’nin iChill serileri, yüksek performans, kaliteli soğutma ve estetik sunarak premium markalarla aynı deneyimi sunuyor. Gainward, Palit ve Inno3D’nin üst seviye modelleri, bu premium markalarla performans açısından rekabet edebilir, bu da onları hem bütçe hem de yüksek performans arayanlar için cazip kılar. Ayrıca NVIDIA ekran kartları satışa çıkmadan önce geçmesi gereken ciddi prosedürler var eğer bir ekran kartı satışa çıktıysa bütün testleri geçmiştir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Yıllarca PC almadım. MSI, ASUS gibi uzun yıllardır olan markalara alışınca emin olmak istedim.

Bu arada indirimlere ne diyorsunuz ilerleyen aylarda fiyatlar düşer mi veya karne indirimi nasıl olur. Bu arkadaşın attığı şu sistem beklenmeli mi?

Bu arada indirimlere ne diyorsunuz ilerleyen aylarda fiyatlar düşer mi veya karne indirimi nasıl olur. Bu arkadaşın attığı
Hocam ne desem yalan olur açık konuşmak gerekirse şuan bulunan ekonomik koşullarda bir şeyi hemen almak lazım çünkü ertesi gün zamlanıyor ancak bir indirim ihtimali varsa değerlendirmek size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı