RX 9070 XT görüntü kalitesi düşük

SeyMann45

Centipat
Daha fazla  
3 ay önce RX 9070 XT ve R7 7800x3D işlemcili kasa topladım, 32 GB RAM 850W PSU ama görüntü kalitesi çok düşük. YouTube videoları vesaire çok düşük, görüntü kalitesi oyunlarda da düşük. Bunun bir çözümü var mıdır?

Basit bir soru olacak ama monitörünüzün çözünürlüğü ile sistemin çözünürlüğü uyuyor mu kontrol ettiniz mi acaba

Tamamen monitör ile alakalı bir durum. Hangi monitörü kullanıyorsunuz?
m27ua gigabyte 160hz 4k monitor hepsiburada dan aldım arada video falan izlerken renk dalgalanmaları felan yaşıyorum ekran kartından değildir umarım

Basit bir soru olacak ama monitörünüzün çözünürlüğü ile sistemin çözünürlüğü uyuyor mu kontrol ettiniz mi acaba
evet ikiside 4k yani monitörden 4k evet de sistemin çözünürlüğüne nasıl bakacağız

Son düzenleme:
Monitörün OSD menüsünden ayar çekmeyi deneyin. Fabrika ayarlarına döndürün ve stok halde kalksın mümkünse. Kontrast oranını %70-85 arasında tutun parlaklığı da gözünüze göre ayarlayın ben %40-50 civarında tutuyorum.

Bende de 9070 XT var hocam. Sorununuz karttan ziyade monitör veya ayarlamalar ile ilgili. FHD videolar izlerseniz zaten bulanık ve kötü gelir keza oyunlarda da çözünürlüğü 4K yapmazsanız bu durum çıkar. Bende 4K çözünürlükteyim sizin gibi olmadı asla her şey o kadar net ki rahatsız ediyor

@SeyMann45 hocam büyük ihtimal monitör ile alakalı bir durum ayarları karıştırın denemeler sistem ayarlarına bakın Windows görüntü ayarlarına bakın yapın yani bunun ekran kartı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Yine de hocam ekran kartını çıkarıp tekrar bir takın güç kablolarını iyice sıkı takın gerekirse bir format at sorun kalmaz.

arada drop sorunu yaşıyorum o neyden kaynaklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…