RX 9070 XT görüntü kalitesi düşük

Karta ayar çektiyseniz ondan olabilir. Ayrıca Windows kaynaklı vs. de olabilir çok etken var.
hocam amd uygulamasından yapacağım ayar var mı acaba monitoru resetledim kontrast ve parlaklığı da yaptım başka yapılacak bişey var mıdır

Karta ayar çektiyseniz ondan olabilir. Ayrıca Windows kaynaklı vs. de olabilir çok etken var.
hocam başka yapabileceğim ayar var mı monitoru resetledim dediğiniz kontrast ve parlaklık ayarını yaptım başka ne yapabilirim rica etsem sizden siz amd uygulamasında hangi seçenekler açık bana tam performans alamıyorum gibi geliyor bunların dışında başka yapılacak bişey var mı

Oyun - Ekran Kartları kısmında sadece AMD FSR Yükseltme ve FSR Kare Üretimi açık. Onun haricinde hiçbir şey açık değil. Kartıma UV ayarı çektim ek olarak ama her kart aynı ayarı tutturamıyor o yüzden atmam ne kadar doğrudur bilemedim. Tam performans alıyorsunuzdur FSR gibi teknolojileri kullanırsanız daha iyi olur 4K için kalite modunda kalması yeterlidir.

BIOS üzerinden RAM'leriniz E.X.P.O desteğinin açık olup olmadığına bakın açık değilse aktif yapın. Ayrıca Resizeble Bar açık değilse onu da açın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı