Haftaya ya da öbür hafta 2K 300Hz'lik bir monitör almayı planlıyorum. Bunu da 2. monitörüm yapacağım. Bu monitöre ekran kartımla uyumlu DisplayPort önerebilir misiniz?
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Di...ywords=display+port+2.1&qid=1765713515&sr=8-5 bunu alacağım gibi diğer monitör geldiğinde bu kabloyu ona takarım.
@Sarrii, Veggieg'de alabilirsiniz, geçenlerde aldığım ürününden memnun kaldım. Kaliteli hissettiriyor. Uygun fiyatlı hem. 800 bandında bile 2K@240Hz desteği var son değer olarak.
Ona da baktım hocam. Oda aynı değeri destekliyor maalesef.
@Sarrii, Veggieg'de alabilirsiniz, geçenlerde aldığım ürününden memnun kaldım. Kaliteli hissettiriyor. Uygun fiyatlı hem. 800 bandında bile 2K@240Hz desteği var son değer olarak.
Haftaya ya da öbür hafta 2K 300Hz'lik bir monitör almayı planlıyorum. Bunu da 2. monitörüm yapacağım. Bu monitöre ekran kartımla uyumlu DisplayPort önerebilir misiniz?
Şu ekran kartına özel diye bir kablo üretilmiyor. 1.X 2.X olarak, sürümü üzerine üretiliyor. Sizin ekran kartınız 2.1 sürümünde, fakat kablo 1.4 sürümünde. Aynı değerleri desteklediği için, kullanımda bir fark hissetmezsiniz.