RX 9070 XT için DP kablo önerisi

• Konuyu başlatan Sarrii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 306
@Sarrii, Veggieg'de alabilirsiniz, geçenlerde aldığım ürününden memnun kaldım. Kaliteli hissettiriyor. Uygun fiyatlı hem. 800 bandında bile 2K@240Hz desteği var son değer olarak.

Ona da baktım hocam. Oda aynı değeri destekliyor maalesef.

@Sarrii, Veggieg'de alabilirsiniz, geçenlerde aldığım ürününden memnun kaldım. Kaliteli hissettiriyor. Uygun fiyatlı hem. 800 bandında bile 2K@240Hz desteği var son değer olarak.

İlk attığınız amazon linkindekini alıyorum o zaman. Şu an DP kablomda problem var sanırım zaten geçici kullanacağım.

Monitörüm ve Ekran kartımla uyumludur değil mi hocam ?

Monitörüm: GPR27C1MS144 | GAMEPOWER

Ekran kartım: XFX Swift AMD Radeon RX 9070XT Triple Fan Gaming Edition

Haftaya ya da öbür hafta 2K 300Hz'lik bir monitör almayı planlıyorum. Bunu da 2. monitörüm yapacağım. Bu monitöre ekran kartımla uyumlu DisplayPort önerebilir misiniz?
1765719225016.png

Monitörünüz dp 1.1 destekliyor.
1765719263136.png

Hdmi 1.4 ile kullanırsan 1080p de 144 hz kullanabilirsin fakat dp 1.1 desteklemiyor.

Şu ekran kartına özel diye bir kablo üretilmiyor. 1.X 2.X olarak, sürümü üzerine üretiliyor. Sizin ekran kartınız 2.1 sürümünde, fakat kablo 1.4 sürümünde. Aynı değerleri desteklediği için, kullanımda bir fark hissetmezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı