RX 9070 XT kartı satıp RTX 5070 Ti'a geçilmeli mi?

9070 XT sorun değil 90 k ya bu sistem çok fazla.
İmkanınız varsa satma eşiğindeyseniz satın yoksa devam edilebilir.

Amdye bir şans vermek istiyorum, bütçe kendimi sıkarsam ayarlanır ama içimden bir ses RX 9070 XT de kalmam gerektiğini söylüyor, performans farkı %3-%4 fiyat farkı %25. Aynı zamanda ışın izleme ve yapay zeka teknolojileri için amd redstone ile çalışmaya başlamış bu yılın ilerleyen vakitlerinde ciddi güncellemeler gelecek diye söylediler.

90k'ya 5080 toplardık :)
Nasıl toplardınız hocam ?

9070 XT sorun değil 90 k ya bu sistem çok fazla.
İmkanınız varsa satma eşiğindeyseniz satın yoksa devam edilebilir.
Her parçayı özenle en kaliteli ve f/p olanları seçtim, fazla olduğunu düşünmüyorum. Bir parçaya abanıp diğer parçaları da zayıf bırakmak ne kadar tutarlı olur :) Ayrıca sistemi beyaz diziyorum o sebeple biraz daha pahalı

AMD'ye bir şans vermek istiyorum, bütçe kendimi sıkarsam ayarlanır ama içimden bir ses RX 9070 XT de kalmam gerektiğini söylüyor, performans farkı %3-%4 fiyat farkı %25. Aynı zamanda ışın izleme ve yapay zeka teknolojileri için AMD redstone ile çalışmaya başlamış bu yılın ilerleyen vakitlerinde ciddi güncellemeler gelecek diye söylediler.

Nasıl toplardınız hocam?

Her parçayı özenle en kaliteli ve F/P olanları seçtim, fazla olduğunu düşünmüyorum. Bir parçaya abanıp diğer parçaları da zayıf bırakmak ne kadar tutarlı olur :) Ayrıca sistemi beyaz diziyorum o sebeple biraz daha pahalı

Bir parçaya abanmayacaktık zaten. Sadece işlemcin 7 9700X veya 7 7800x3D olurdu. Diğer parçaların kalitesi sizinkilerle aynı veya daha iyisi diyeyim.

Bir parçaya abanmayacaktık zaten. Sadece işlemcin 7 9700X veya 7 7800x3D olurdu. Diğer parçaların kalitesi sizinkilerle aynı veya daha iyisi diyeyim.
İşlemciyi değiştirmek istemediğim için bu şekilde topladım hocam, biraz pahalı topladım ama bunun sebebi parçaların genelinin beyaz olmasını istememden ötürü ve beyaz olunca maalesef fiyat artıyor. beyaz takıntım olmasaydı 10 bin altına dizerdim o paraya da farklı eklemeler yapılırdı.

İşlemciyi değiştirmek istemediğim için bu şekilde topladım hocam, biraz pahalı topladım ama bunun sebebi parçaların genelinin beyaz olmasını istememden ötürü ve beyaz olunca maalesef fiyat artıyor. Beyaz takıntım olmasaydı 10 bin altına dizerdim o paraya da farklı eklemeler yapılırdı.

Hocam aklımdan geçen parçalarda beyaz şahsen. X670E Colorful RTX 5080 MSI M100R veya NZXT H6 falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı