RX 9070/XT kartlar satışa çıktı

XT Pure alınmaz mı gerçekten? 31 TL'ye Pulse'yi tükettiler yediler bitirdiler. Bu kart neden kaldı: S

Pure 7000 serisinde Pulse'nin üstünde Nitro'nun altında konumlanıyordu. Soğutma olarak kötü bir modelini görmedim. Pulse ile aynı veya yakın fiyatta bulursan Pure tercih et.
9000 serisinde kötü bir model yok zaten. Nitro diye 4-5 bin TL fazla vermeyin. Overclock yapmak isteyenler Nitro tercih etmeli.

IMG_2669.jpeg

Pure 7000 serisinde Pulse'nin üstünde Nitro'nun altında konumlanıyordu. Soğutma olarak kötü bir modelini görmedim. Pulse ile aynı veya yakın fiyatta bulursan Pure tercih et.
9000 serisinde kötü bir model yok zaten. Nitro diye 4-5 bin TL fazla vermeyin. Overclock yapmak isteyenler Nitro tercih etmeli.

Eki Görüntüle 2440471

Peki sizce ASUS Prime serisi bu kartlar arasında nerede olur bu yıl iki tarafta da Prime serisi güzel gibi duruyor.

İnventus ta 5 çeşit yeni kart stoklara girdi arkadaşlar yalnız fiyatlar yüksek en ucuzu 36 bin TL ile Gigabyte Gaming serisi en pahalısı da 40 bin TL. Arayıp teyit ettim tüm kartlar ellerinde var en geç yarın kargoya verilir dediler.

Fiyatların artmasına şaşırmadım zira NVIDIA ekran kartlarındada böyle oluyor ama daha popüler olduğu için daha kısa sürede bitiyor ilk ucuz fiyat stoğu 1 günden daha kısa sürede. AMD kısmında daha uzun sürdüğü için bu olay mantıkende daha uzun süre ucuz fiyattan görüyoruz.

Fiyatların artmasına şaşırmadım zira NVIDIA ekran kartlarındada böyle oluyor ama daha popüler olduğu için daha kısa sürede bitiyor ilk ucuz fiyat stoğu 1 günden daha kısa sürede. AMD kısmında daha uzun sürdüğü için bu olay mantıkende daha uzun süre ucuz fiyattan görüyoruz.
5070 ile 9070 XT stokları neredeyse aynı anda bitti. 5070 yerine muhtemelen 9070 XT daha fazla tercih edildi. Bir de olayın popülerlikle de alakası yok. AMD'de daha fazla stok vardı bu net bir şey. Hala stok vardır ama fırsatçılık yapmaya başladılar gibi duruyor şu anda.

5070 ile 9070 XT stokları neredeyse aynı anda bitti. 5070 yerine muhtemelen 9070 XT daha fazla tercih edildi. Bir de olayın popülerlikle de alakası yok. AMD'de daha fazla stok vardı bu net bir şey. Hala stok vardır ama fırsatçılık yapmaya başladılar gibi duruyor şu anda.

5070 ile 9070 karşılaştırılmalı isim olarak. Ben 5070 Ti'dan bahsettim. Popülerlikle aşırı alakası var kimse AMD ile NVIDIA aynı oranda biliniyor diyemeyeceğine göre. Stoklar bittiği için yeni stokların fiyatı farklı tabii. 5070 stokları çok daha fazlaydı zaten.

5070 ile 9070 karşılaştırılmalı isim olarak. Ben 5070 Ti'dan bahsettim. Popülerlikle aşırı alakası var kimse AMD ile NVIDIA aynı oranda biliniyor diyemeyeceğine göre. Stoklar bittiği için yeni stokların fiyatı farklı tabii.
Aşırı alakası yok. İki marka da gayet bilinen markalar. Olay marka algısında. Apple'da Samsung'a satışta fark atıyor Samsung'u bilmeyen nasıl yoksa AMD için de durum aynı. 6600 yerine 3050 tercih eden kişiler olduğunu hesaba katarsak olay popülerlik değil algı. Siz de bunu demek istediniz sanırım da popülerlik farklı bir şey.

5070 Ti fiyat olarak olması gerektiği seviyeye asla inmedi. İnerse o zaman AMD'nin satışlarını etkileyebilir. İsim olarak 5070 düz 9070 modelinin rakibi olsa bile XT ile aynı fiyattaydı bir süre önce. İnsanlar burada isme değil fiyata bakar. Nvidia takıntısı olmayan birisi ya da iş için ekran kartı almayan birisi 9070 XT yerine 5070 tercih etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı