RX 9070 XT OC için monitör önerisi

HüseyinDliere

Megapat
Daha fazla  
1080p bir monitörde de o işlemciyle darboğaz yaşamadan kullanırsın.
Test videosu mevcut 1080p ve 1440p olarak aynı işlemci ve ekran kartıyla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sisteme 1080p monitör yakışmaz. Hakkı 2K-4K monitördür. Bütçe belirtirsen monitör öneren arkadaşlar olacaktır. G65B'de bayağı övülen bir monitör, alınır.

Bu sisteme 1080p monitör yakışmaz. Hakkı 2K-4K monitördür. Bütçe belirtirsen monitör öneren arkadaşlar olacaktır. G65B'de bayağı övülen bir monitör, alınır.
Bütçem bu monitörün fiyatı ile aynı civarlarda buradan birisi bu fiyata alabileceğin en iyi f/p monitör demişti. Bunu alacağım sanırım ama fps oyunları oynarken görüntü ayarlarında bozulma meydana gelir diyorlar. Aslında o konuda fikir almak istiyorum.

1080p bir monitörde de o işlemciyle darboğaz yaşamadan kullanırsın.
Test videosu mevcut 1080p ve 1440p olarak aynı işlemci ve ekran kartıyla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam peki bu fps oyunlarında söylenilen görüntü ayarları bozuluyor muhabbeti hakkında bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Bütçem bu monitörün fiyatı ile aynı civarlarda buradan birisi bu fiyata alabileceğin en iyi f/p monitör demişti. Bunu alacağım sanırım ama fps oyunları oynarken görüntü ayarlarında bozulma meydana gelir diyorlar. Aslında o konuda fikir almak istiyorum.

Hocam peki bu fps oyunlarında söylenilen görüntü ayarları bozuluyor muhabbeti hakkında bilginiz var mı?
Onlar boş konuşuyor. VA panelde ghosting var diye bir şey ezberlemişler papağan gibi tekrarlıyorlar. G65B kaliteli VA panel kullanıyor, ghosting ve black smearing gibi sorunları Samsung çözmüş. Tek problemi var 240hz kullanırken bazı renklerde Scanline beliriyor. Uzaktan çok belli olmuyor ama yakından seçilebiliyor. Beni çok rahatsız etmedi. Bu sorunu IPS panellerin berbat siyahlarına tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı