RX 9070 XT, RTX 5070 yerine alınır mı?

Dedim hocam CS GPU ağırlıklı oyun. İşlemcinizi değiştirin 1000 FPS'i bile görür Valorant'ta.

CS işlemci ağırlıklı bir oyundur dostum, ekran kartı eğer çözünürlüğü yükseltirsen 2k, 4k gibi o gibi durumlarda aktif rol oynar, ama kimse csye güzel grafik görmeye girmez, herkes düşük ayarlarda oynar.
CS GPU ağırlıklı oyundur.

Reis benim APU sistemim var Valorant'ta 200 FPS alıyorum CS de 12 FPS alıyorum nasıl bir oyun o zaman.

Bu CS'nin yıllardır olan bir sorunu APU ekran kartlarında rezalet bir optimizasyonu olmasından kaynaklı. Valorant'ın optimizasyonu daha iyi.

ayrıca CS işlemci ağırlıklı ama ekran kartının da önemi mevcut, ama en düşükte oynuyorsan, işlemcin de iyiyse ve harici normal bir ekran kartın varsa sorun yaşamazsın
Reis benim APU sistemim var Valorant'ta 200 FPS alıyorum CS de 12 FPS alıyorum nasıl bir oyun o zaman.

Bu sorun yıllardır yok CS 2 için var CS:GO 50-60 FPS'dim Valorant'ı GPU olmadan oynaya biliyorsun ama CS'yi oynayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…