RX 9070 XT, RTX 5070 yerine alınır mı?

CS işlemci ağırlıklı bir oyundur dostum, ekran kartı eğer çözünürlüğü yükseltirsen 2K, 4K gibi o gibi durumlarda aktif rol oynar, ama kimse CS'ye güzel grafik görmeye girmez, herkes düşük ayarlarda oynar.

Reis benim APU sistemim var Valorant'ta 200 FPS alıyorum CS de 12 FPS alıyorum nasıl bir oyun o zaman.
 
Bu CS'nin yıllardır olan bir sorunu APU ekran kartlarında rezalet bir optimizasyonu olmasından kaynaklı. Valorant'ın optimizasyonu daha iyi.

ayrıca CS işlemci ağırlıklı ama ekran kartının da önemi mevcut, ama en düşükte oynuyorsan, işlemcin de iyiyse ve harici normal bir ekran kartın varsa sorun yaşamazsın
Reis benim APU sistemim var Valorant'ta 200 FPS alıyorum CS de 12 FPS alıyorum nasıl bir oyun o zaman.
 
Bu CS'nin yıllardır olan bir sorunu APU ekran kartlarında rezalet bir optimizasyonu olmasından kaynaklı. Valorant'ın optimizasyonu daha iyi.

Ayrıca CS işlemci ağırlıklı ama ekran kartının da önemi mevcut, ama en düşükte oynuyorsan, işlemcin de iyiyse ve harici normal bir ekran kartın varsa sorun yaşamazsın.

Bu sorun yıllardır yok CS 2 için var CS:GO 50-60 FPS'dim Valorant'ı GPU olmadan oynaya biliyorsun ama CS'yi oynayamazsın.
 
@Usra9191929 kral hayırlı olsun ilk önce. Gaming OC 9070XT'den memnun musun şu anda fiyatı N11 de 32.099₺ ye kadar düşmüş. 5070 ile 9070XT arasında kaldım. İlk masaüstü sistemim olacak.

Mükemmel bir ekran kartı sıcaklık değerleri olsun FPS değerleri almanı öneririm benim de ilk AMD deneyimim bu kart ama efsane.
 
@Usra9191929 teşekkür ederim hocam o zaman 9070XT Gamıng OC siparişi veriyorum tekrar hayırlı olsun

Mükemmel bir ekran kartı sıcaklık değerleri olsun FPS değerleri almanı öneririm benim de ilk AMD deneyimim bu kart ama efsane.
Kral peki Yükek ya da ultra ayarlarda kaç FPS alıyorsun ortalama ve işlemcin ne? Gamıng OC sıkıntılı termal ped akıyor ve fan sesleri nasıl sesli ve kötü diyorlar hotspot sıcak diyorlar yanlış anlama alıcağım için bilgi sahibi olmak istedim.
 
Son düzenleme:
@Usra9191929 teşekkür ederim hocam o zaman 9070XT Gaming OC siparişi veriyorum tekrar hayırlı olsun.

Kral peki yükek ya da Ultra ayarlarda kaç FPS alıyorsun ortalama ve işlemcin ne? Gaming OC sıkıntılı termal ped akıyor ve fan sesleri nasıl sesli ve kötü diyorlar hotspot sıcak diyorlar yanlış anlama alacağım için bilgi sahibi olmak istedim.

Yeni gördum mesajı aldıysan h. O. R7 7700X işlemcim sıcaklık değerleri gayet iyi fanlarda gram ses yok sen bakma internettekilere kullanmayıp AMD kötuleyen tipler.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı